Bakan Ersoy'dan Kılıçdaroğlu'nun orman yangınları üzerinden algı operasyonuna yanıt

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun orman yangınları üzerinden algı operasyonu yapmasına tepki gösterdi.

Bakan Ersoy'dan Kılıçdaroğlu'nun orman yangınları üzerinden algı operasyonuna yanıt
Bakan Ersoy'dan Kılıçdaroğlu'nun orman yangınları üzerinden algı operasyonuna yanıt
GİRİŞ 01.08.2021 01:48 GÜNCELLEME 01.08.2021 01:50
Bu Habere 87 Yorum Yapılmış

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy sosyal medya hesabı Twitter'dan yaptığı paylaşımda, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun orman yangınları üzerinden algı operasyonu yapmasına tepki gösterdi.

Kılıçdaroğlu'nun "Erdoğan bir imzayla ormanlarda yapılaşma yetkisini Turizm Bakanına verdi. Her yer yandı kül oldu, derdi dağı taşı betonlaştırmak. Çok açık söylüyorum; tek bir tuğla dahi koymaya kalkarsanız, önce ekskavatörle beni çiğnemeniz gerekecek. Ormanlarımıza dokunamayacaksınız. Hadsizler!" paylaşımına tepki gösteren Bakan Ersoy şu ifadeleri kullandı:

"Bu düzenleme bugün değil, 1982 yılında çıkarılan kanun ile 3 Bakanlığın uhdesinde 39 yıldır var olan yetkinin, uzmanlığı gereği Bakanlığımızla sınırlandırılmasından ibarettir. Birlik ve beraberlik gerektiren bu günlerde konuyu çarpıtmanızı doğru bulmuyorum."

YORUMLAR 87
  • Hasan 2 yıl önce Şikayet Et
    “ Merd-i kıpti şeceat arzedeyim derken sirkatin söylermiş “
    Cevapla
  • Isa 2 yıl önce Şikayet Et
    Densiz adam her yerde densiz kılıçtaroglun yine aptal açıklamalar ne kadar adi nekadar densiz olduğu birkez daha görülmüştür
    Cevapla
  • Hayt 2 yıl önce Şikayet Et
    Sabir meşurun yuo tupdaki kiliçtar oğlu ermeni devleti kuracak vidyosunu bi zahmet izleyin ne adammişbe bu kadarina dapes sinsi ermeni
    Cevapla
  • Gül 2 yıl önce Şikayet Et
    Türkiyenin Ciğerleri sökülürken moreller sifirda iken Kılıçdaroğlunun denksiz söylemleri ile uğraşmayin hala dostlarını koruma altına alma çabasında okadar kül ettiginiz canlının hesabını nasıl vereceksin yazıklar oksun bu gün bari sus.
    Cevapla
  • Aytekin 2 yıl önce Şikayet Et
    Dürüst siyaset yap kılıctaroğlu
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Başkan Erdoğan'dan İsrail-İran açıklaması: İki taraf da farklı şeyler söylüyor
Merkez Bankası anketi açıkladı: İşte yıl sonu dolar ve enflasyon tahmini