CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, cumhurbaşkanlığı adaylığı için konuştu. 

Habertürk TV'de gazetecilerin sourlarını cevaplayan Kılıçdaroğlu'na, "Yavaş ve İmamoğlu'nun öne çıkmalarını kesme hareketi miydi, yoksa Kemal Kılıçdaroğlu gerçekten içinden de adaylık geçiriyor mu" sorusu yöneltildi.

Kılıçdaroğlu, Millet İttifakı olarak karar vereceklerini söyledi ancak gelen soruya net bir yanıt veremedi. 

Gazetecilerin tekrar aynı soruyu sorması üzerine, "Cumhurbaşkanlığı onurlu bir görevdir. Görev verilirse olunur" cevabını verdi. 

Gazeteci Muharrem Sarıkaya daha sonra, "Bu durum Millet İttifakı'nda en önemli meselenin adaylık olduğunu göstermiyor mu?" diye sordu. Kılıçdaroğlu ise, bu konunun gündemlerinde olmadığını öne sürdü. 

Kılıçdaroğlu'na ayrıca, belediye başkanlarının da durumu soruldu. CHP lideri, CHP'li büyükşehir belediye başkanlarının bir dönem daha devam etmesini istediğini söyledi.

Yorumlar 34 Yorum Var
  • yureksız efendi 09.08.2021 12:27
    kemal bey yuregın varsa sen sen aday ol şuv yapma
  • Ali 09.08.2021 00:16
    Kemal diyor ben yavaş diyor ben Ekrem diyor ben CHP liler hepsi Başbakan cumurbaşkanı adayı olmak istiyorlar O diyor ben öteki yok diyor ben öbürü yok diyor sen adaylık için bir birine girirler göreceksiniz
  • Mustafa Menfaatlı 07.08.2021 16:30
    Kılıçdaroğlu kendi kendine gelin güvey oluyor,İttifak kılıçdaroğluna sen olma derse,Ne yapacak daha kendi içilerinde bile lider olarak gördükleri bir kişi bile yok.Bunların yaptığı siyaset Okyanusta dümensiz gemi gibi
  • Kamil 07.08.2021 16:15
    Çok demokrat.Bilmem kaç kez seçim kaybetmiş ,sanki koltuğa yapıştırmışlar.En büyük diktatör ta kendisidir.
  • Murat gözükara 07.08.2021 15:48
    ASIL kapatılması gereken parti CHP dir...
Daha fazla yorum görüntüle