Japonya Dışişleri Bakanı, Türkiye'ye geliyor

Japonya Dışişleri Bakanı Toshimitsu Motegi, 19-21 Ağustos'ta Türkiye'yi ziyaret edecek.

Japonya Dışişleri Bakanı, Türkiye'ye geliyor
Japonya Dışişleri Bakanı, Türkiye'ye geliyor
GİRİŞ 19.08.2021 11:14 GÜNCELLEME 19.08.2021 11:14
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Dışişleri Bakanlığı'ndan yapılan yazılı açıklamaya göre, Japonya Dışişleri Bakanı Motegi, bölge ülkelerine yaptığı ziyaret turu kapsamında Türkiye'yi ziyaret edecek. Bakan Mevlüt Çavuşoğlu ile gerçekleştirilecek görüşmelerde, ikili ilişkilerin yanı sıra güncel bölgesel ve uluslararası konuların ele alınması öngörülüyor. Konuk bakan ayrıca Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından da kabul edilecek.
 

YORUMLAR 3
  • dostacısı 2 yıl önce Şikayet Et
    ne güzel gülüyor japon .Gülüşüde malları gibi hakiki.
    Cevapla
  • Hakkı An 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu çerçeveleri de içerecek şekilde Japonya Türkiye arasındaki ikili serbest TİCARET anlşaması çalışma gurubu bazı mesafeleri kazanmalı ve isim konmalı.
    Cevapla
  • Hakkı An 2 yıl önce Şikayet Et
    Japonya ile projelerimiz ortak ve çok; JAPON ARMADASININ amiral gemisi TÜRKİYE dir diyoruz; Çünkü Japonya olası bir ÇİN çatışmasında WW2 den tecrübe ettiği bir olguyla yüzleşmeli; SAvaşma azmini kaybetmemek adına ÜRETİMİ sürdürmek. Dünya nın sahip olduğu yeni LOjistik hatlar bunun için TÜRKİYe en güvenli liman... Ve ABE hükümeti zamanında verilen ÇİNDEN taşınacak FABRİKALARA DESTEK; uygulaması için talibiz. Onlara YER GÖSTEREBİLİRİM. MODEL olamktı niyetimiz ama mektubumuz dışarı SUFLE edildi. Hala geç değil.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Bir ülkeden daha Filistin kararı! Resmen harekete geçildi
Meral Akşener'den, İmamoğlu ve Yavaş'a hain suçlaması