İyi Parti’de istifalar sürüyor

İYİ Parti Muğla İl Başkanı Davut Cumhur Akmeşe’nin talimatı ile Köyceğiz İlçe başkanı Mehmet Durmuş ve 23 kişilik yönetim kurulu üyelerinin istifa ettirildiği iddia edildi.

İyi Parti’de istifalar sürüyor
İyi Parti’de istifalar sürüyor
GİRİŞ 04.09.2021 16:40 GÜNCELLEME 04.09.2021 16:42
Bu Habere 37 Yorum Yapılmış

İYİ Parti Muğla İl Başkanı Davut Cumhur Akmeşe’nin talimatı ile Köyceğiz İlçe başkanı Mehmet Durmuş ve 23 kişilik yönetim kurulu üyelerinin istifa ettirildiği iddia edildi. Yaşanan gelişme sonrası 45 kişinin daha istifa ettiği, partide yeni istifaların gelebileceği belirtiliyor.

İYİ Parti Muğla’da istifa depremi yaşandı. Köyceğiz İlçe Başkanı Mehmet Durmuş ve yönetim kurulu üyelerinin istifa ettiği öğrenildi. Durmuş ve 23 kişilik yönetim kurulunun, İYİ Parti Muğla İl Başkanı Davut Cumhur Akmeşe’nin talimatı ile görevden düşürüldüğü ileri sürüldü. Bu istifaların ardından 130 üyeye sahip Köyceğiz’de İYİ Parti’den 45 kişinin daha istifa ettiği haberi gelirken, istifaların süreceği de belirtiliyor.

Konuyla ilgili kısa bir açıklamada bulunan Mehmet Durmuş, “İşlerimin yoğun olması nedeniyle Köyceğiz İYİ Parti İlçe Başkanlığından istifa ediyorum. Her zaman partimle beraber yürüyeceğim parti üyeliğim de devam edecek” dedi.

İYİ Parti Muğla Milletvekili ve Yerel Yönetimler Başkanı Prof.Dr.Metin Ergun ise “Uzun zamandır ben seyahatlerdeyim. Dün Susurluk’taydım. Şu anda Ermenek’teyim ve yarın da Elmalı’ya geçeceğim. Son derece yorgun ve uykusuzum. Bildiğim kadarıyla Köyceğiz Yönetim Kurulu üyeleri istifa ettiği için görevden düştü. Konuyu tam detayı ile bilmiyorum. Bana intikal edeni söylüyorum. Mehmet Durmuş’u yönetimi de sever. Araştıracağım” dedi.

YORUMLAR 37
  • Celal 2 yıl önce Şikayet Et
    Meral hanıma kurban olun
    Cevapla
  • Ömer ağır 2 yıl önce Şikayet Et
    Hepsini toplasimiz millet ittifakin erdoganin bir parma gi olamazlar
    Cevapla
  • Ömer agir 2 yıl önce Şikayet Et
    Sadece erdogan karşitli yuzunden kimler kimlerle birleşiyor goruyòuz 15 temuz oncesi aksener basbakan olacam demisti kiliçdar olgu denen zat erdogan kacacak demişti bunlari konuştiran tasmalarini tutanlardir bunlardan bu ulkeye hayir deyil ancak zarar gelir hepsini toplasan erdoganin bir parmagi olamazlar.
    Cevapla
  • Ramazan Koç 2 yıl önce Şikayet Et
    Hani 15 Temmuz’da başbakan olacaktınız
    Cevapla
  • Adem 2 yıl önce Şikayet Et
    15 temmuz da beraber yol yürüdüğünuz kurban oluyum hocam bitsin bu çile diyen sizdiniz
    Cevapla
  • İsmail 2 yıl önce Şikayet Et
    Allahım perişan etsin sahtekar meral inşallah bu yapmacık meral in peşine takılanlar yazıklar olsun
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
110 Liralık kurabiye satan işletmeci "Şu an maliyetine satıyoruz, zam yapıcaz" dedi
CHP'li belediyelerde akraba kıyağı: Liyakate değil kan bağına bakılıyor