MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin taklidini yapan kişi ile görüntüleri sosyal medyada ilgi gördü. Kanser hastası komedyen stand-up'çı Yunus Yuva'nın Bahçeli'nin izni ile taklidini yaptığı ortaya çıktı.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin yanında taklidini yapan kişinin görüntüleri Twitter'da yer aldı. Çok sayıda kullanıcı tarafından paylaşılan görüntüde Bahçeli'nin yanında taklidini yapan kişinin komedyen stand-up'çı Yunus Yuva olduğu öğrenildi.

Yuva, Bahçeli'nin yanında "MHP olarak, biz kuru ekmekle kuru soğan yemesini de biliriz. Yeter ki onurlu yaşayalım, yeter ki tam bağımsız yaşayalım. Bugün kaybettiysek yarın buluruz. Bugün az yediysek yarın tıka basa doyarız. Fakat vatanın telafisi yoktur, başka Türkiye'de yoktur" ifadesini kullandı. Bahçeli'nin sesiyle taklidini yapan Yuva'nın kanser hastası olduğu ortaya çıktı. Bahçeli, yaklaşık 2,5 yıldır kanser tedavisi gören Yuva'ya moral amacıyla taklidini yapmasına izin verdiği ortaya çıktı.

Yorumlar 24 Yorum Var
  • SEYYAH 06.09.2021 02:33
    Çok doğru sözleri söylemine taşımışşın, Rabbim acil şifalar versin inşallah
  • kurt 05.09.2021 22:55
    Allah şifa versin adammmmsin.
  • vay be arkadaş 05.09.2021 20:59
    Yunus Yuva ya bir önerim var tavsiyem var .Malatya da kansere karşı acı kaysı çekirdeğinin kansere iyi geldiğiyle illgili inönü üniversitesinde tıbbı çalışma yapılıyor lütfen bu arkadaşa bunu bilgilendirmeisni yapın .kaysı çeşiti çoktur temelde 2 ye ayrılır hudayı kaysının çekirdeği acı olur.aşı kaysı cinsinin çekirdeğide tatlı olur.bizim yaşlıllarımız eskiden beri ayda 1 kez acı çekirdek yer köylerde yaşıyan yaşlılalrda erkek bayan kanser görülmez .şehirde yaşıyanlar hariç.araştrsın ve tedavisi malatya da bence
  • Ahmet uğur 05.09.2021 20:25
    allahım şafi ismi ile şifa versin kardeşim gaçmiş olsun
  • ercan 05.09.2021 20:12
    helal olsun
Daha fazla yorum görüntüle