Başörtüsüne 'bir metrekarelik bez parçası' diyenler şaşırtmadı!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, "Genel Başkanları başörtüsüne 'bir metrekarelik bez parçası' diyenlerin, Edremit'in düşman işgalinden kurtuluşunun yıl dönümünde böyle bir gösteriye imza atması bizi şaşırtmadı." dedi.

GİRİŞ 10.09.2021 15:18 GÜNCELLEME 10.09.2021 22:48
Bu Habere 97 Yorum Yapılmış

Balıkesir'in Edremit ilçesinde yapılan törende, üzeri siyah örtüyle kapatılan bir genç kızın zincirle bağlanması ve ardından efelerin zinciri çözüp örtüyü açmasıyla tamamlanan temsile tepkiler gelmeye devam ediyor.

Skandal gösteriye ilişkin, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, sosyal medya hesabından paylaşımlarda bulundu. Dağ, "Yıllar geçse de köhnemiş zihniyetleri değişmiyor." diyerek, "Hiçbir icraat yapmadan bu histerik zırvalarla cumhuriyetin 80 yılını çaldılar." açıklamasında bulundu.

"KÖHNEMİŞ ZİHNİYETLERİ DEĞİŞMİYOR"

Hamza Dağ, Kemal Kılıçdaroğlu'nun da onayladığı skandal açıklamalara ilişkin, "Genel Başkanları başörtüsüne "bir metrekarelik bez parçası" diyenlerin, Edremit'in düşman işgalinden kurtuluşunun yıl dönümünde böyle bir gösteriye imza atması bizi şaşırtmadı. Yıllar geçse de köhnemiş zihniyetleri değişmiyor." paylaşımında bulundu.

"İlerici olmak = Vals yapmak, çarşaflıları zincire vuran piyesler sergilemek vb. Hiçbir icraat yapmadan bu histerik zırvalarla cumhuriyetin 80 yılını çaldılar." diyen Dağ, "Bu kafa artık ne bizlerin ne milletin, bu artık hastanelerdeki ruh ve sinir hastalıkları birimlerinin konusudur." değerlendirmesinde bulundu.

CHP'li Belediyeden skandal tören! Türk kadınını zincire vurdularCHP'li Belediyeden skandal tören! Türk kadınını zincire vurdular

ALİNUR AKTAŞ'TAN TEPKİ

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, CHP'li Edremit Belediyesi'nin düzenlemiş olduğu törende yaşanan skandal görüntülere tepki gösterdi. Aktaş sosyal medya hesabından paylaştığı mesajında, "Zincire vurulması gereken sağdaki zihniyetten başkası değil! #Çarşaf" ifadelerini kullandı.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 97
  • mehmetm 2 yıl önce Şikayet Et
    Burada 200 kişi mi var 300 kişi mi var ? iİşte bunların küfüre giriş partisisini , gösterisini izlediniz. İslamda olmak, küfüre girmek işte bu kadar ince bir çizgi. Hayırlı olsun demek bize yakışmaz. Ancak bunların kurtulması için ne yapmalıyızın üzerinde kafa yormak bize yakışır.
    Cevapla
  • izmir-doğru söyler 2 yıl önce Şikayet Et
    madem dediğiniz gibiyse neden o küçük başörtüsünden bu kadar çok korkuyorsunuz ödünüz patlıyor asıl siz dinden dindardan korkuyorsunuz çünkü siz çuval kafalısınız şu beyni olmayan kafanızı çuvaldan bir çıkartın dünyaya bir bakın abd avrupa neyle uğraşıyor siz neyle uğraşıyorsunuz
    Cevapla
  • Türkoğlutürk 2 yıl önce Şikayet Et
    Acaba o rezalet yapılırken kaymakam orada değil miydi. Orada ise neden müdahale etmedi. Onun görevi devleti temsil etmek o koltukta oturup açılışlara proğramlara katılıp boy göstermek değil.
    Cevapla
  • Osmanli 2 yıl önce Şikayet Et
    Avrupada bunun gibileri sinir disi ediyorlar bunlar vatani bölmek istiyorlar
    Cevapla
  • Misafir 2 yıl önce Şikayet Et
    Ne diyelim.Gireceğiniz mezarda 1 metrekare.Orada öğretirler çarşafı başörtüyü..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Sİyonist İsrail destekçisi Alman Cumhurbaşkanı'na  "Leva Palestina" şarkısı dinlettiler
PKK'yı süpürecek imza - 23 Nisan günün gazete manşetleri