CHP'li vekilden kadın çalışanına dayak

CHP Aydın Milletvekili Hüseyin Yıldız’ın, TBMM’de birlikte çalıştığı kadın danışmanı E.Ç.'yi dövdüğü iddia edildi. E.Ç.’nin Yıldız'dan şikayetçi olduğu belirtildi.

CHP'li vekilden kadın çalışanına dayak
CHP'li vekilden kadın çalışanına dayak
GİRİŞ 05.10.2021 11:05 GÜNCELLEME 05.10.2021 11:08
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Taciz ve tecavüz skandallarıyla gündemden düşmeyen CHP, bu kez dayak iddiasıyla çalkalandı. Aydın Milletvekili Hüseyin Yıldız’ın kadın danışmanını dövdüğü öne sürüldü. İddialara göre, Yıldız özel danışmanı E.Ş.’ye kendisini işten çıkaracağını söyledi. Kadın danışman E.Ş. ise kendisini işten çıkaramayacağını elinde ses kayıtları olduğunu belirtti. Bunun üzerine Yıldız ile E.Ş. arasında tartışma çıktığı, Yıldız’ın danışmanına tokat attığı iddia edildi.

YÜKSEK SESLE UYARMIŞ

Telefonla ulaştığımız Yıldız, iddiaları reddetti. Yıldız, danışmanı ile Aydın’dan gelen bir partilinin odada tartıştığını, kendisinin de onları yüksek sesle uyardığını söyledi.

İSTANBUL SÖZLEŞMESİ’Nİ SAVUNMUŞ

Öte yandan kadın çalışanını tokatlayan CHP Aydın Milletvekili Yıldız'ın, temmuz ayında yürürlükten kaldırılan İstanbul Sözleşmesi lehine onlarca paylaşım yaptığı tespit edildi.

Taciz, tecavüz skandalları karşısında sessiz kalan CHP Genel Merkezi'nin kadın danışmanına şiddet uygulayan Hüseyin Yıldız hakkında nasıl bir yol izleyeceği merak konusu oldu.

KAYNAK: YENİ ŞAFAK
YORUMLAR 4
  • yiğido 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu CHPKK lıların,kadınlara karşı alerjileri var, ya döverler, ya söverler, ya da taciz ve tecavüz ederler, yalan diyen varsa o da yine bu hareketleri yapanlardır.
    Cevapla
  • ÖFKELİ 2 yıl önce Şikayet Et
    Nerede demokrasi borazanları.
    Cevapla
  • Yavuz Sultan Selim 2 yıl önce Şikayet Et
    Eskiler otuz iki kısım tekmili birden derler ya, chp de ne noksan ne fazla bütün rezaletler var, vatan millet din düşmanlığı ihanet dahil, en son bir partili partilileri bir milyardan fazla dolandırıp abd'ye kaçmış, o yüzden adını skandallar partisi olarak değiştirsinler, veya chpkk olsun farkı yok farkı fiyatı !..
    Cevapla
  • mehmet niyazi 2 yıl önce Şikayet Et
    ak partili biri yapsa kıyamet kopar kadın hakları şimdi herkez sus pus siyasetiniz batsın
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Bakan Bayraktar'dan müjde! 'Birkaç ay içinde kazacağız'
Muleka golle döndü! Beşiktaş 5 maç sonra nefes aldı