CNNTürk'te Başak Şengül'ün sunduğu Akıl Çemberi programı konuklarından gazeci Dr. Hulki Cevizoğlu, Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı konusundaki adayı gizleme çabalarına sert tepki gösterdi.

Millet İttifakı'nın üyelerinden biri olan CHP daha önceki seçimde Ekmeleddin İhsanoğlu'nu son dakikada aday gösterdiğini hatırlatan Hulki Cevizoğlu, "Biz futbolcuyu görmeyelim, hatta sağlık muayenesinden bile geçirmeyelim. Son dakikada ortaya çıksın mantığı var. Bu seçmene hakaret değil mi" dedi. 

VATANDAŞ ADAYINIZI SEÇİMİ YAPTIKTAN SONRA MI TANIYACAK

Eskiden kötü manavların tezgahta üste güzel domatesleri koyar, altına da kötü domatesleri koyup kesekağıdına çürükleri koyduğunu anlatan Cevizoğlu, "Siz çürük bir aday mı çıkaracaksınız, vatandaş seçimini yaptıktan sonra mı adayı görecek. Aday defoluysa seçildikten sonra mı göreceğiz." dedi.

"Herkes adayını ortaya çıkarmalı, vatandaş adayı tartıya koyup, geçmişi ne, bugün ne yaptı değerlendirme yapması lazım. Adayımı söylemem tamamen vatandaşa saygısızlıktır." dedi ve Millet İttifakı'nın tavrını cumba arkasında saklananlar ve Afganistan'daki burka giyen kadınlara benzetti. 

KILIÇDAROĞLU'NUN "ER MEYDANINA GEL" ÇAĞRISINA "ÖNCE ADAYINIZ ORTAYA ÇIKSIN"

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun Cumhurbaşkanı Erdoğan için "Er meydanına gel" çağrısına da değinen  Hulki Cevizoğlu "Adayınız önce bir er meydanına çıksın, bir tartışalım. Bu pehlivanınınız kaç okka geliyor, hangi oyunları biliyor. Onun kuvveti oyunu bozabilir mi, bilelim" dedi. 

Yorumlar 16 Yorum Var
  • ilhan 06.10.2021 08:14
    sahibi değişince o da değişti .hulki bey sisteme uymuş . patronum demirören demişti konuşma arasında
  • Murat76 06.10.2021 02:51
    Adayları belli, bilerek saklıyorlar. Çünkü açıklasalar, millet soracak projelerin ne, vaatlerin ne, dış politikadaki kazanımlarımız ne olacak, mavi vatan yunanistana peşkeş mi çekikecek, hdp ye hangi tavizler verilecek..... Bu sorulara verilecek ortak bir cevapları bile olduğunu sanmıyorum. Abd ve natodan aldıkları görev, sonu felaket bike olsa hükümeti devirmek. Türkiye tarihinde görülmemiş bir hıyanetle karşı karşıya. Umarım halk gözünü açar ve büyük oyunu görür.
  • ek9 06.10.2021 00:46
    hülki ne boşsun chp seçmeni kişiyemi bakarak seçiyorda tartacan chp adayı ceket desen aynı bakmazlar içinde kimse varmı diye o yüzden chp parti olarak hala devam ediyor
  • Can 05.10.2021 23:57
    Hulki aga, bu söylemleri partiye seni almadılar diye yapıyorsun değilmi...!!!
  • Ali 05.10.2021 23:54
    Hulki hocam millet ittifakı resmen Erdoğan a çalışıyor bir cumhurbaşkanı adayını acıklıyamıyorlar vay efendim açıklarsak oy kaybederiz yahu açıklaki secmen kime oy vereceğini bilsin siz nasıl ülke yönetmeye talipsiniz korkarım cumhurbaşkanı adayları Ekmeleddin gibi birisidir açıklamaya korkuyorlar
Daha fazla yorum görüntüle