Başkan Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na sert yanıt!

Başkan Erdoğan'dan 'bağımsız bir kuruluştan, sağlık raporu almalıdır' diyen Kılıçdaroğlu'na sert yanıt geldi.

GİRİŞ 07.10.2021 19:53 GÜNCELLEME 07.10.2021 20:04
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün AK Parti Genel Merkezi'nde düzenlenen Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'na katıldı. Toplantıda bir de konuşma gerçekleştiren Cumhurbaşkanı, hem Türkiye hem de dünya gündemine ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Erdoğan'ın konu başlıkları arasında CHP liderinin önceki gün kendisi için kullandığı "Erdoğan bağımsız bir kuruluştan, sağlık raporu almalıdır" sözleri de vardı.

"ARAMIZDA DOKTOR ARKADAŞLAR VARSA BİLİRLER"

CHP liderinin açıklamalarına sert bir üslupla yanıt veren Cumhurbaşkanı, "Dünkü grup konuşmamızda CHP Genel Başkanı'nın yeni anayasa ile ilgili tutarsızlıklarını anlatmıştım. Kılıçdaroğlu bu durumdan çok alınmış, bir sağlık kuruluşundan rapor almam gerektiğini söylemiş. Azamızda doktor arkadaşlar varsa bu ruh halinin neye işaret ettiğini gayet iyi bileceklerdir" dedi.

"BİZE DÜŞEN ALLAH'TAN ŞİFA DİLEMEKTİR"

Erdoğan, CHP lideriyle ilgili açıklamaların şu sözlerle noktaladı: "Ortada hem CHP hem de ülke siyaseti açısından acilen müdahale edilmesi gereken vahim bir durum olduğu da ortadadır. Bize düşen Allah şifa versin deyip kendi işimize bakmaktır."

YORUMLAR 10
  • Bayram 061 2 yıl önce Şikayet Et
    Chp ve avanesi kendi beyinlerini kullanamıyorlar,onlar beyinlerini siyonistlere ve Pkk ya teslim etmişler.Hangi formatı yüklerlerse o telden konuşuyorlar.Yani gayrı milliler.
    Cevapla
  • AKÇAYLI 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu olay bize şunu gösteriyor ki, REİSMİZE sahip çıkmalıyız, Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan bizim için ülkemiz ve hatta iddia ediyorum bütün Dünya için bir ihsan ilahiyedir. Rabbim tırnağına taş değdirmesin, biz kendisinden fazlasıyla razıyız, kendiside bizden inşallah razı olur. İnşallah Büyük Türkiye adım adım inşa ediliyor.
    Cevapla
  • İstanbullu 2 yıl önce Şikayet Et
    Kılıçdaroğlu için bir doktor şart hatta doktorlar birliği lazım oda yetmez dünya tabibler birliği getirmeliyiz.Anca yeter.
    Cevapla
  • WWW 2 yıl önce Şikayet Et
    DSÖ' baş vurması lazım.
    Cevapla
  • CEMŞİT 2 yıl önce Şikayet Et
    Kılıçdaroğlu denen ÇAPSIZIN ÖNDE GİDEN UCUBESİ sizin dilediğiniz şifaya bile muhalefet eder...
    Cevapla
  • Hakikat 2 yıl önce Şikayet Et
    Kılıçdaroğlunun kendi beyin akıl sağlığı açısından bu düşüncede olması gayet normal sağlıklı bir beyin bu düşünce içinde mümkün değil olamaz zaten
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Sergen Yalçın'dan Beşiktaş yönetimine mesaj! Geri dönecek mi?
44 ile sarı kodlu uyarı: Göz gözü görmeyecek