Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Üsküdar'da vatandaştan sevgi seli

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, cenaze için geldiği camiden ayrıldığı sırada kendisini selamlayan vatandaşları görünce, makam aracını durdurarak vatandaşlarla sohbet etti.

GİRİŞ 12.10.2021 15:00 GÜNCELLEME 12.10.2021 15:11
Bu Habere 22 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Erdoğan, bugün Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Camii’nde düzenlenen, AK Parti İstanbul Milletvekili İsmet Uçma’nın cenaze törenine katıldı. Cenazenin ardından camiden ayrıldığı esnada vatandaşlar Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın makam aracını görerek selamladı. Kendisini selamlayan vatandaşları gören Erdoğan aracını durdurarak vatandaşlarla sohbet etti. Vatandaşlar, kendileriyle sohbet eden Cumhurbaşkanı Erdoğan’a sevgi gösterisinde bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile sohbet eden Fatma Balcı, “Benim evim caminin yanında. Cumhurbaşkanımız çok büyük bir cami yaptı buraya. Bu çevredeki tüm siteler onun sayesinde yenilendi. Kendisine saygı ve sevgilerimizi sunuyoruz. Az önce de olduğu gibi onu gören Lazı, Kürd’ü, herkes yoluna çıkıyor. Cumhurbaşkanımız burada emin ellerde geziyor” dedi.

Selahattin İrtem ise, “Cumhurbaşkanımızın konvoyunu görünce yanına giderek durdurdum. Kendisi de sağ olsun bizi kırmayarak ikinci defa durdu. Allah ondan razı olsun” diye konuştu.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 22
  • Vurucu 2 yıl önce Şikayet Et
    Ailemle sonuna kadar Reisyiz her daim ölümüne....
    Cevapla
  • Murat 2 yıl önce Şikayet Et
    canımız feda
    Cevapla
  • Yerli ve Milli 2 yıl önce Şikayet Et
    sulale boyu tam destekciniz reisim
    Cevapla
  • Hakim 2 yıl önce Şikayet Et
    Ah reisim ah. Şu yüzünü canlı canlı bir göremedik. Şöyle karşına geçip bakmak lazım parlayan yüzüne. Ümmet sana muhtaç. Ümmetin tek lideri sensin. Bu sevgi selleri bunun gösterisi. 2023te tam yetkiyle 2028e kadar hatta belki daha sonrasi için bile seninleyiz. Yolun yolumuzdur.
    Cevapla
  • HARUN ÇÜRÜTTÜ 2 yıl önce Şikayet Et
    Adamın hammaddesi, Allah uzun ömür versin başımızdan eksik etmesin İnşallah!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
31 Mart öncesi Ahmed Arif'in şiiriyle Kılıçdaroğlu'ndan manidar gönderme
MHP'den Yeniden Refah açıklaması! Dikkat çeken Milli Görüş çıkışı