Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun "siyasi cinayet kaygım var" açıklamalarına tepki gösterdi.

CNN Türk'te Ahmet Hakan'ın moderatörlüğünde "Tarafsız Bölge" programına konuk olan  Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun "siyasi cinayet kaygım var" açıklamalarına tepki gösterdi.

İşte Muharrem İnce'nin söz konusu konu ile alakalı açıklamaları:

"Sorumlu bir açıklama olarak görmüyorum. Ben ayaküstü bu konuların konuşulması taraftarı değilim. Ben cumhurbaşkanı adaylığımda başıma geldi. Bir ilde miting yaptım başka ile gittim. O ilin emniyet müdür yardımcısı geldi bana suikast yapılacağını söyledi ve mitingi iptal etmemi istedi. Bende o an rahmetli Ecevit'i düşündüm. Ecevit suikast iddiasıyla ilgili mitingi yapacağım deyip eşiyle gitmişti. Ben de kısa bir miting yaptım. Bu tür olaylar olur. O olayı siyasi kampanya olarak kullanmadım.

Toplumu bunlar gerer. Doğru olmaz. Siyasetçi her bildiğini söyleyemez. Zamanı geldiğinde söyler. Bilim adamı ile siyasetçi arasındaki fark budur. Bilim insanı doğruyu bulduğu zaman açıklar siyasetçi ise zamanın gelmesini beklemelidir. İktidarda olanlar da bizim can ve mal güvenliğimizin de onlara emanet olduğunun bilincinde olmalıdır."

Yorumlar 14 Yorum Var
  • Mehmet 16.10.2021 06:25
    Muhsin Yazıcıoğlu, Recep Yazıcıoğlu devlet adamıydı sayın İnce...
  • 1618 14.10.2021 11:36
    Sen chp'nin sözcüsüydün parti kurmakla zihniyet değişmiyor tatanka muharrem.
  • Manisalı 14.10.2021 09:06
    Şimdi değil Muharrem bey,bu lafları" gel bakalım Muharrem" dedikten sonra söyleyecektin.şimdi değil
  • Emre 14.10.2021 08:44
    Tepki gösteriyorsun da hangi ittifaktasın onu da söylesene...
  • azi 14.10.2021 00:23
    sacmaliyor reisin ne icin konustugunu halk biliyor halkin ip baskanini yani millet itifakinin yalanlarini yüzlerine vurdugu icin konustu
Daha fazla yorum görüntüle