MHP'den İYİ Parti'ye sert sözler: Lime lime olacaklar

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, Meral Akşener'in Tokat ziyaretiyle ilgili çok sert açıklamalar yaptı. Yalçın, "Çok uzak olmayan bir gelecekte lime lime olacaklar, tel tel döküleceklerdir" ifadelerini kullandı.

MHP'den İYİ Parti'ye sert sözler: Lime lime olacaklar
MHP'den İYİ Parti'ye sert sözler: Lime lime olacaklar
GİRİŞ 14.10.2021 18:57 GÜNCELLEME 14.10.2021 21:16
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, sosyal medyada yaptığı açıklamada İYİ Parti'ye sert eleştiriler yöneltti. Akşener'in Tokat ziyaretinde Şehit Dursun Önkuzu'nun hatırasının istismar edildiğini kaydeden Yalçın, "Biz, İP Müdiresiyle nasipsiz ve nesepsiz partisinin hazin akıbetini şimdiden görür gibiyiz: Çok uzak olmayan bir gelecekte lime lime olacaklar, tel tel döküleceklerdir" ifadelerini kullandı.

Yalçın'ın sosyal medya hesabından yaptığı açıklama şöyle: 

İP’in yöneticileri pişkin, utanmaz ve arsız bir tavırla hâlâ milliyetçi-Ülkücü Hareket’in kutsallarıyla sembollerini istismar etmektedir.

İP’in Müdiresi Akşener, bu defa da Tokat/Zile’de ziyaret bahanesiyle Şehidimiz Dursun Önkuzu’nun mezarı başında avaneleri üzerinden çatışma çıkararak şehidimizin aziz hatırasını istismar etmeye çalışmıştır.

"ÜLKÜCÜLÜK İTİBARINDAN NEMALANMAYA ÇALIŞIYORLAR"

Asr-ı Saadet’teki fitne kaynağı Dırar Mescidi cemaatinin modern versiyonu olan İP taifesi; işlerine geldiği zaman Ülkücülük prim yaptığı için “Ülkücüyüz!” demekte, onun yüksek itibarından hâlâ nemalanmaya çalışmaktadır.

HDP'yi meşrulaştırma çabası içindeki İP; hem bizim nazarımızda hem de milletimizin nezdinde beslendiği bir ideolojik damar ve kök olmayan, siyaseten nesebi gayrisahih bir oluşumdur.

İP’liler Ülkücülük konusunda zerre kadar samimi değillerdir. Hakikatte Ülkücü kimliğinin yanından bile geçemezler. Onların niyeti, maksadı başkadır.

"ÇOK UZAK OLMAYAN GELECEKTE LİME LİME OLACAKLAR"

Biz, İP Müdiresiyle nasipsiz ve nesepsiz partisinin hazin akıbetini şimdiden görür gibiyiz: Çok uzak olmayan bir gelecekte lime lime olacaklar, tel tel döküleceklerdir!

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 15
  • mahmuthan 2 yıl önce Şikayet Et
    meral aksener 15 temmuzun basbakanidir.
    Cevapla
  • adınız soyadınız 2 yıl önce Şikayet Et
    ip hiç bir zaman ülkücü olmadı olamazda. ip bir uzaktan kumanda kontrollü partidir. merkezide almanya ve abd dir.
    Cevapla
  • Oguzhan 2 yıl önce Şikayet Et
    Bir yanda gençliğinden beri başbuğun yaninda duran ülkü ocaklarının değerleri ile yetişen devlet bahçeli diğer yanda 2001 de ak partiden kaçıp mhp nin arka kapısından içeri sızan akşener. Ülkücü mhp de olur diyen başbuğu dinlemeyen iyi partililer ne hikmetse hdp ile el ele verip mhp kaybetsin diye çabaladılar. Mersin, adana, aydın, gibi yörükler diyarı kaybedildi. Şimdi de çıkmışlar ülkücülük martavalı okuyorlar. Allahtan korkun allahtan.
    Cevapla
  • vatandaş 2 yıl önce Şikayet Et
    hadi oradan.
    Cevapla
  • muammer 2 yıl önce Şikayet Et
    Onlar Allah'tan değil fetöden korktukları için oradalar.
    Cevapla
  • Birisii 2 yıl önce Şikayet Et
    Kardeşim su akıyor göz bakıyor. Kimin nerede kiminle olduğunu görmemek için kör olmak gerekir.
    Cevapla
  • Hanifi Çifçi 2 yıl önce Şikayet Et
    Bütün Zillet Lime Lime Olurlar İnşallah
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Barbados, Filistin'i devlet olarak tanıdı
Nefes kesen şampiyonluk yarışında tarih "Galatasaray" diyor!