Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan "siyasi cinayetler" açıklaması: Yargıya müracaat ettik

Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun "siyasi cinayetler" iddiasıyla ilgili, "Yargıya müracaat ederek sorgulanmasını istedik" dedi. Erdoğan, Kılıçdaroğlu'nun yalan siyaseti yürüttüğünü belirterek de tepki gösterdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan "siyasi cinayetler" açıklaması: Yargıya müracaat ettik
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan "siyasi cinayetler" açıklaması: Yargıya müracaat ettik
GİRİŞ 15.10.2021 16:14 GÜNCELLEME 15.10.2021 16:14
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun "siyasi cinayetler" açıklamasıyla ilgili konuştu. Erdoğan, şunları söyledi: 

"Her şeyden önce bu zat eğer bu konularda samimiyse, dürüstse -gerçi bunun kitabında dürüstlük diye bir şey yok- bu işin merci, cinayetlerin neresidir, yargıdır. Yargıya müracaat edersin, delillerini yargıya sunarsın ve bu siyasi cinayetlerle ilgili böyle bir şey varsa yargı da ne yapar, bunların üzerine gider. Ama bu zat, bugüne kadar hep akşam yalan, sabah yalan, hayatı böyle geçmiş. Yanına da şimdi birilerini daha toplamış. Onlar da aynı şekilde yalan terörü estiriyorlar. Bu yalan terörüyle de acaba biz iktidarı nasıl zaafa düşürürüz, bunun gayreti içerisindeler. Tabii yalancının mumu yatsıya kadar yanar, tutmaz. Şu anda da tabii bizler de yargıya özellikle müracaat ederek sorgulanmasını istedik. Kimse çıksın ortaya dedik. Ona göre de bu kim olursa olsun böyle bir siyasi cinayetin işlenmesine, bunun ülkemizde yer etmesine asla bizler iktidar olarak fırsat vermeyiz. Bu tür iftira atanlara da meydanı boş bırakmayız."

KAYNAK: AA
YORUMLAR 11
  • geldim 2 yıl önce Şikayet Et
    onlarca ak partili siyasetçi teröristler tarafından katledilirken susan beyaz saray solcusu katiller, şimdi düğmelerine basılmış olmalı ki koro halinde ötmeye başladı. 1944 den beri sivillerin çaldırdığı kaybettiği silahları 100 bin silah kayıp manşetiyle veren satılmış chp fetö medyası peşine de bu hikayeyi uydurarak şizofren tabanı için güya mantıklı bir temel oluşturuyor. Allah topunuzun belasını versin beyaz sarayınız dahil!
    Cevapla
  • Sultan Alparslan 2 yıl önce Şikayet Et
    Eeeeee Türkiye suriyeye girecek ya ses ana muhalefetten geliyor. Hıyanet içimizde.
    Cevapla
  • kemal 2 yıl önce Şikayet Et
    allah sana omurlerin en uzununu versin ..seni seni başımizda eksik etmesin
    Cevapla
  • Arif 2 yıl önce Şikayet Et
    Ulke ve millet olarak okadar sehit verdik, hepde koylu vatanina, milletine, dinine sadik insanlar Sehit oldular, birkac siyasi de sehit oluversin, malum milletin vekili, yani milleti temsil ediyorlar ya hani, birkac da siyasi sehitleri temsil etmesi gerek
    Cevapla
  • Rotasız deli 2 yıl önce Şikayet Et
    erkek evladı dayıya kız evladı hala ya çekermiş kılıçdaroğlu da paşinyan dayısına çekmiş işleri güçleri yalan
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Türkiye nasıl diplomasinin merkez ülkesi oldu?
Onlar işaret edildi! Erdoğan-Biden zirvesini engellemeye çalışıyorlar