Bakan Akar NATO Karargahı'nda

Milli Savunma Bakanı Akar, NATO Savunma Bakanları Toplantısı'na katılmak üzere NATO Karargahı'na geldi.

GİRİŞ 21.10.2021 13:44 GÜNCELLEME 21.10.2021 14:35
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Türkiye'nin NATO Daimi Temsilcisi Büyükelçi Basat Öztürk ve diğer yetkililer tarafından karşılanan Akar, NATO Daimi Temsilciliği ile Türk Askeri Temsilciliğini ziyaret ederek personelle görüştü, süren çalışmalara ilişkin bilgi aldı.

Bakan Akar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde uluslararası alanda bir özne haline gelen Türkiye'nin çok önemli çalışmalar yaptığını, ciddi başarılar sağladığını söyledi.

Türkiye'nin bugüne kadar NATO'da üzerine düşenleri yerine getirdiğini vurgulayan Akar, bundan sonra da bu görevlerini sürdüreceğini anlattı.

NATO Savunma Bakanları Toplantısı, hazirandaki NATO Zirvesi'nden ve ittifakın bu yaz Afganistan'dan çekilmesinden sonra düzenlenen ilk toplantı olması bakımından önem taşıyor.

YORUMLAR 3
  • S.K.ya 2 yıl önce Şikayet Et
    Allahınıza kurban. dik durun. vatan sevdalıları arkanızda inş.
    Cevapla
  • HIDIR BUDUR 2 yıl önce Şikayet Et
    Ülkemizi yıllardır bölmeye çalışan PKK'yı eskiden GİZLİ, şimdi de PYD'yi alenen destekleyen ülkeler de NATO ülkesi değil mi? Bush ve BLAİR toplantıdalarken Türkiye'de HCBS ve SİNAGOG patlamaları olup bu ikilinin dışarı çıkıp "Türkiye'de bizimle Afganistan'daki terörizmle mücadelede yanımızda olacak" benzeri hep bunların değirmenine su taşımak zorundamıyız? Suriye savaşında PATRİOTları bunlar geri çekmedi mi? İstanbuldaki NATO ANİ MÜDAHALE GÜCÜ ile bizi yine bulaştıracaklar .Dikkat edelim.
    Cevapla
  • HIDIR BUDUR 2 yıl önce Şikayet Et
    Yunanistan'in Rusyadan gecmiste aldigi S-300 ler, SİLAHSIZ STATÜDE OLMASI GEREKEN ADALARA yine Rusya'dan alınan SA-8 ve SA-15 gibi "Rus menşeili hava savunma silahlarının" yillardir NATO Savunma Sistemine uyumu yıllardır "müttefikimiz dediğimiz ! ülkelerce" sorgulanmamıştır. Milli bir hava savunma sistemine sahip çabalarımız hep "tekere çomak sokulacak" şekilde engellenmiştir. "Çin den füze" alacağız dediğimizde "yerden dayısı, gökten halası" şeklinde tepkiyle karşılanmıştır. Geleceğimizi ipotek altına alınacak F-35 uçaklarının "milli" bir amaçla kullanabileceğimiz konusunda " ŞÜPHELER MEVCUTKEN" S-400 ELZEMDİİRRR.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Rekorları altüst etti! Mükafatı kaptı: Okan Buruk'a yüzde 150 zam
Macron: Karşımızda çok büyük riskler var Avrupa ölebilir