Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, ' Sizin hiç kendinize güveniniz yok mu ya? Nasıl muhalefetsiniz siz?' diyerek Millet İttifakı'na ateş püskürdü.

Partisinin ilçe binalarının açılışı için Balıkesir’e gelen Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, Balıkesir Öğretmenevi'nde basın toplantısı düzenledi.

Muharrem İnce, 'Sizin hiç kendinize güveniniz yok mu?" diyen İnce, "8-10 kişi bir araya gelecekler, Erdoğan'ı yenecekler. Nasıl muhalefetsiniz siz? Bir siyasi parti, tek başına çıkar, 'Ben hazırım' der.' ifadelerini kullandı.

Muharrem İnce'nin açıklamaları şu şekilde;

"Ortada seçim yokken, 5 yıl sonrası için ittifak yapılmaz" diyen İnce, açıklamalarını, "O zaman birleştirsinler bu partileri daha iyi. Sanki amcaoğlu, dayıoğlu gibi oldu bütün partiler. Böyle bir şey olabilir mi, böyle parti olur mu? Birleştirin, elektrik parası, su parası iki yerde ödemeyin bari. Sizin hiç mi iddianız yok, kendinize güvenemiyor musunuz? 8-10 kişi bir araya gelecekler, Erdoğan'ı dövecekler. 'Dövecekler'i, mecazi anlamda kullanıyorum tabi, yani yenecekler. Sizin hiç kendinize güveniniz yok mu ya? Nasıl muhalefetsiniz siz? Toplanacaklar mahallenin çocukları, öbür mahallenin çocuklarını mı yenecekler. Böyle bir şey olur mu? Bir siyasi parti tek başına çıkar, ‘Ben hazırım’ der. Programım hazır, tüzüğüm hazır, kadrolarım hazır, genel başkanım hazır. Biz hazırız, Türkiye’yi yönetmeye. Örgütleniyoruz Türkiye’de. İttifak yapmaz mıyız? Yaparız kardeşim. Seçime kalır 3 ay, bakarız durumumuza, 50 artı 1 alamıyoruz, biz de varız deriz ittifakta. Ne için ‘varız’ deriz? Bu iktidarı göndermek için. İttifak o zaman olur. Haftada bir, bir araya geliyorlar. Birleştirin partileri. İyi Halk Partisi deyin, Milliyetçi Kalkınma Partisi deyin. Hani bu sistem koalisyonları bitirecekti? Koalisyon seçimden önce oluyordu, şimdi seçimden önce, sürekli koalisyon. Biz şu anda, son ana kadar tek başına iktidar olacakmış gibi, 50 artı 1 alacakmış gibi çalışacağız” ifadeleriyle sürdürdü. İnce, daha sonra Havran, Gömeç, Burhaniye ve Ayvalık'ta parti binalarının açılışını yapacak.

Yorumlar 98 Yorum Var
  • Mert 23.10.2021 16:29
    Hergün Cuma namazı kılan , küçükken hacı Muharrem diye çağrılan muho!! Laftan başka birşey yok
  • Yavuz Sultan Selim 23.10.2021 15:51
    Ne demiş gel buraya illet zillet ihanet ittifakı mı demiş ?
  • Kerküklü 23.10.2021 12:46
    gel bakalim muherrem yenilen pehlivan gurese doymazmis derler
  • İklimdeğişikliği 22.10.2021 20:06
    Gel bakalım Muharrem dediğinde aklın nerdeydi ? niye ozaman demedin bunları ? kusura bakma da 2018 de ağzının payını almışın hâlâ boş boş konuşuyon.
  • belde 22.10.2021 16:46
    haydi gel bakalım Muharrem buraya diye, Fizik öğretmenimizi küçük düşürenler düşünsün. orayı iyi sallayacak görünüyor. solda bir delik açtı bence.
Daha fazla yorum görüntüle