Binali Yıldırım: Gönüllere de yol yapacağız

AK Parti Genel Başkanvekili Yıldırım, "Hizmetler, tabii ki yapılacak, yapılıyor ama hizmetlerin yeterli olduğunu asla düşünmeyeceğiz. Gönüllere de yollar yapacağız" dedi.

Binali Yıldırım: Gönüllere de yol yapacağız
Binali Yıldırım: Gönüllere de yol yapacağız
GİRİŞ 23.10.2021 16:17 GÜNCELLEME 23.10.2021 16:17
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, "Bugün iktidara talip olanlar, elbette ki iktidar olmak isteyebilir ancak bunun için önünüzde AK Parti'nin hizmetleri var. Size sorarlar: Onun üzerine ne koyacaksınız?" dedi.

Yıldırım, Eskişehir Ticaret Odası Kongre Merkezi'nde, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla gerçekleştirilen AK Parti Eskişehir Genişletilmiş İl Danışma Toplantısı'nda yaptığı konuşmada, AK Parti'nin "İnsanı yücelt ki devlet yücelsin." düsturuyla hareket ettiğini söyledi.

İnsanı yüceltmenin lafla değil, insana hizmetle olacağını belirten Yıldırım, "Bugün iktidara talip olanlar, elbette ki iktidar olmak isteyebilir ancak bunun için önünüzde AK Parti'nin hizmetleri var. Size sorarlar: Onun üzerine ne koyacaksınız? Neyi daha fazla yapacaksınız da Eskişehirli size ilgi gösterecek, destek verecek? Diğer siyasi partilerden gelecek seçimlere yönelik hiç böyle bir şey duydunuz mu?" diye konuştu.

Muhalefetin Türkiye'ye, terörle mücadeleye, ekonomiye, eğitime, adalete yönelik hiçbir önerilerinin, projelerinin olmadığını dile getiren Yıldırım, "Önümüzde 1,5 yıl var; 2023'e giden yolda, güven ve istikrarla tekrar Eskişehir'de yeni bir destan yazmaya var mıyız? Liderimizi, Cumhurbaşkanımızı rekor oyla Eskişehir'den tekrar seçecek miyiz?" ifadesini kullandı.

Yıldırım, Cumhur İttifakı'yla, ülkenin birliği, beraberliği, kardeşliği için bölgede ve ülkede oynanan oyunları bozacaklarını vurguladı.

Türkiye'nin zor bir coğrafyada yer aldığını anlatan Yıldırım, şöyle devam etti:

"Coğrafya kaderdir. İbni Haldun böyle söylüyor. Bu, bizim kaderimiz. Bizim kaderimiz, sadece 780 bin kilometrekare vatan toprağıyla, 492 bin kilometrekare 'Mavi Vatan'la sınırlı değil. Biz, coğrafyamızdan da sorumluyuz. Karabağ'dan da Irak'tan da Suriye'den de Libya'dan da sorumluyuz. Oralarda yaşayan mağdur ve mazlum milletlerin güvendiği ülke Türkiye, lider Recep Tayyip Erdoğan'dır. Onun için daha çok çalışacağız, daha çok gönüllere gireceğiz, daha çok vatandaşlarla hemhal olacağız, bir araya geleceğiz. Hizmetler, tabii ki yapılacak, yapılıyor ama hizmetlerin yeterli olduğunu asla düşünmeyeceğiz. Gönüllere de yollar yapacağız."

Binali Yıldırım, Cumhuriyet'in 100. yılına, 2023'e emin adımlarla yürümeye devam edeceklerini belirtti.

Cumhuriyet'in kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün, muasır medeniyetler seviyesinin üstüne çıkmayı hedef gösterdiğini anımsatan Yıldırım, "İşte bizim gayemiz de budur. Türkiye'yi sadece vatan toprağında değil, bölgenin parlayan yıldızı yapmaya hep birlikte devam edeceğiz." değerlendirmesinde bulundu.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 1
  • Leyla 2 yıl önce Şikayet Et
    Binali yıldırım , sevgiler
    Cevapla
DİĞER HABERLER
 O maçtan sevindiren haber! Türkiye'ye ülke puanı müjdesi
İsrail'den skandal İran ve kara operasyonu duyurusu! Resmen ilan ettiler