CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Karabağlar Belediyesi Atatürk Gençlik ve Spor Merkezi temel atma töreni ve Karabağlar Belediyesi toplu açılış törenine katıldı.

Kemal Kılıçdaroğlu'nu tören alanı girişinde, ellerinde dövizlerle Uzundere Mahallesi'nde kentsel dönüşümün bitirilmemesini protesto eden grupla karşılaştı. Bunun üzerine araçtan inen Kılıçdaroğlu, vatandaşlarla görüştü.

Mahalle sakinlerinden Eray Uslu, Kılıçdaroğlu'na, kentsel dönüşüm çalışmaları bitirilmediği için yıllardır yeni evlerine geçemediklerini söyledi.

Kılıçdaroğlu, Uslu'nun isyanına,"Devlete söyleyin, Büyükşehir Belediyesi ile anlaşsın, beraber yapsınlar. Hükümet'le konuşun, tapuları gerekirse devredeceğiz, gelsinler size yapsınlar. Gidin müteahhit bulun, gelsin ihaleye girsin." ifadeleriyle yanıt verdi. Uslu da bunun üzerine "Yani vatandaş kendi işini kendi çözsün. Bu söylenecek kelime mi?" dedi.

"BANA ONLARI SÖYLEME KARDEŞİM..."

Kılıçdaroğlu, 3 çocuğu olduğunu söyleyen bir mağdura da kızarak, "Bana onları söyleme kardeşim, aldığın dairenin fiyatı kaça çıkıyor?" dedi.

Vatandaşlardan Emine Demir de yaşananların ardından Kılıçdaroğlu'na tepki göstererek "Kılıçdaroğlu buraya temel atmaya geldi ya, buraya gelmeyecekti, bizim evlerin temelini atacaktı." şeklinde konuştu.

 

Yorumlar 166 Yorum Var
  • belde 26.10.2021 13:33
    oradaki vatandaş gel Muharrem değil sayın başkan. vatandaş bu bağırır da çağırır da. gel bakalım vatandaş deyin bakalım ne cevap verecek. o cesaret olmadığından vatandaşı azarlamak en kolayı. Nasıl olsa İzmir her türlü bizim diyorlar. oynayın bakalım İzmirli ile ne kadar sürecek
  • Mete 26.10.2021 09:38
    Kardeşim neden anlamıyorsunuz cehepeden hizmet beklemek tekenin süt vermesini beklemek gibidir ikisi de imkansızdır.
  • Fatih 25.10.2021 19:50
    Tamam da 50 senedir tek değişmeyen yerin adıdır İZMİR . Çünkü bu CHP zihniyetinden uzak durmadikca bu sevdadan baz gecmedikce siz İzmirliler olarak daha çok beklersiniz seçtikleriniz den hizmet denilen değerli şeyi
  • Ethem Topçu 25.10.2021 12:40
    İzmir liler bunların peşinden koşmaya devam etsin onlar için çok daha güzel olacak
  • mustafa 25.10.2021 10:56
    daha çok beklersin kardeş....
Daha fazla yorum görüntüle