Son dakika: Devlet Bahçeli'den sert açıklama!

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli yayımladığı "29 Ekim" mesajında Millet İttifakı'na çok sert göndermelerde bulundu. Bahçeli "Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün mirasını yağmalayanlar maalesef Türkiye düşmanlarıyla aynı hizadadır" dedi.

Son dakika: Devlet Bahçeli'den sert açıklama!
Son dakika: Devlet Bahçeli'den sert açıklama!
GİRİŞ 28.10.2021 12:56 GÜNCELLEME 28.10.2021 16:35
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

MHP lideri Devlet Bahçeli'nin sosyal medya Twitter üzerinden yaptığı açıklama şu şekilde: 

Cumhuriyet, 98 yıl önce kutlu ve yüksek bir mücadelenin hak edilmiş mükâfatı olarak ilan edilmiş, böylelikle 19 Mayıs 1919’da Samsun’da atılan ilk adım 29 Ekim 1923’de milletimizin emsalsiz ahlakıyla taçlanmıştır. Türk milleti parlak geleceğini kendi iradesiyle inşa etmiştir.

Türkiye Cumhuriyeti, sömürgeci güçlere karşı muazzam bir dirilişin, muhteşem bir dirayetin eseri olarak tarihteki yerini almıştır. Tam bağımsızlık onuru kurtuluşumuzun inanç kaynağı, kuruluşumuzun itibar sancağı olarak tıpkı bir bayrak gibi milli gönüllerde dalgalanmıştır.

"BEYHUDE BİR ÇABA"

Milli Mücadele haklı ve haysiyetli bir duruşun adıdır. Cumhuriyet ise bu şanlı mücadelenin ruhundan doğan, geçmişi gelecek özlemleriyle birleştiren fazilet timsali, milli egemenliğin tesis ve tecessüm zirvesidir. Teslimiyetçilerin bu zirveyi idrak etmesi beyhude bir çabadır.

Dün müstevlilerin oyunlarını kahramanlıklarla bozan aziz millet kudreti, bugün onların uzantılarını, işbirlikçilerini, husumet cephesinden toplanan hıyanet temsilcilerini tekraren bozguna uğratma amacına kilitlenmiş, bundan da zerre taviz vermeme iradesiyle kenetlenmiştir.

"MANDACILARIN VE ESARETE HAYRANLIK DUYANLARIN İZİNDEN YÜRÜYENLER TERÖRLE MÜCADELEYE KARŞI GELEN KİMLİKSİZLERDİR"

Vatanımızın işgalini reddederek Cumhuriyet’e giden yolları açan büyük Türk milleti, şimdilerde aynı inanç ve azimle terörün kökünü kazıma hedefine odaklanmıştır. Mandacıların ve esarete hayranlık duyanların izinden yürüyenler terörle mücadeleye karşı gelen kimliksizlerdir.

"MİLLET VE VATAN MUHALİFLERİDİR"

Türkiye’nin haklı davasını karalamayı siyaset zannedenler Anadolu’ya kapanıp, zillet ve hıyanete sessiz kalınmasını, bölücülere tepkisiz durulmasını dayatan, bunu da demokrasi maskesiyle servis eden millet ve vatan muhalifleridir. Bunlar aynı zamanda Türkiye karşıtlarıdır.

"TÜRKİYE DÜŞMANLARIYLA AYNI HİZADALAR"

Terörle mücadeleye itiraz edip milli bekayı tartışmaya açmak isteyen çarpık siyasetçiler Cumhuriyet’in anti tezi, istiklal sevdasının ardışık tehdididir. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün mirasını yağmalayanlar maalesef Türkiye düşmanlarıyla aynı hizadadır.

"MENFUR EMELERİ KURSAKLARINDA KALACAK"

Geçmişte düşmana ganimet olmayan Türk milleti, terör ve bölücülükle önünü kesmeyi planlayan siyasi zillet lobisine de müstahak oldukları demokratik dersi mutlaka verecek, menfur emeller bir kez daha kursaklarda kalmaya mahkum olacaktır.

Değerli vatandaşlarımızın, Türk milletinin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı kutluyorum. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e, Milli Mücadele kahramanlarına, muhterem şehitlerimize Cenab-ı Allah’tan rahmetler niyaz ediyor, Cumhuriyet’in ilelebet var olacağını kararlılıkla vurguluyorum.

YORUMLAR 15
  • ali 2 yıl önce Şikayet Et
    Ramazan ve Kurban bayramından başka bayram tanımam.
    Cevapla
  • ali 2 yıl önce Şikayet Et
    Bana şeref, izzet, onur katan İslam dinidir, cumhuriyet değil.
    Cevapla
  • Mehmet Kesim 2 yıl önce Şikayet Et
    Millî onuru olmayan senin gibi düşünür
    Cevapla
  • boynukalın 2 yıl önce Şikayet Et
    Cumhuriyet' in ilelebet var olacağını söylemek, dünyanın sonlu olduğunu ve kıyametin kopacağını kabul etmemektir.
    Cevapla
  • Mehmet Kesim 2 yıl önce Şikayet Et
    Elma ile armutu karıştırmak bu işte.
    Cevapla
  • Okan 2 yıl önce Şikayet Et
    Devlet bey şuanki muhalefet partilerine oy verenler de tıpkı liderleri gibi düşünüyor. Onların tek düşmanı Recep Tayyip Erdoğan dır. Reisin gitmesi için pkk ilede abd ilede yunan ilede ermeni ilede müttefik olurlar.
    Cevapla
  • emmi 2 yıl önce Şikayet Et
    Ak partiden başka hiç bir parti fetö pkk dhkpc ve diğer terör örgütleri ile mücadele etmez. Muhalefet şer ittifakı. Allah onların şerrinden tuzaklarından devletimizi milletimizi korusun.Karmaşa kargaşa kaos çıkmasın istiyorsak çocuklarımız torunlarımız ve sonraki nesillerin güvenliği refahı huzuru bağımsızlığı hayatı için oyumuzu cumhur ittifakına vermek zorundayız. Bu tehlikeyi sandıkta bertaraf etmezsek sonraki nesiller yeniden kurtuluş savaşı vermek zorunda kalabilir. Allah seçmenlerimize gerçeği görme basireti versin ve terörü destekleyip kollayanlara fırsat vermesin. Amin.
    Cevapla
  • misafir 2 yıl önce Şikayet Et
    ABD nin kurdurduğu parti demogoji yapıyor.
    Cevapla
  • Ihsan Özgür AKSOY 2 yıl önce Şikayet Et
    MHP'yi ABD kurdurnadı... Temelinde Fevzi Çakmak'ın millet partisi vardır. 70'li yılların Rusya sevdalısı solcuları gibi konuşmayın. Biraz okuyun araştırın.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Tarım Kredi Market'ten yeni indirim! Yeni liste yayınlandı
Yunanistan: Türkiye'nin tepkisine rağmen vazgeçmeyeceğiz