Muharrem İnce'den ihanet cevabı! Akşener ve Kılıçdaroğlu'nu yerden yere vurdu!

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, TBMM'de kabul edilen Irak ve Suriye tezkeresine ilişkin açıklamada bulundu. İnce, 'Evet vermek vatana ihanettir' diyen Millet İttifakı kanadına sert sözlerle yüklendi!

Muharrem İnce'den ihanet cevabı! Akşener ve Kılıçdaroğlu'nu yerden yere vurdu!
Muharrem İnce'den ihanet cevabı! Akşener ve Kılıçdaroğlu'nu yerden yere vurdu!
GİRİŞ 29.10.2021 00:32 GÜNCELLEME 29.10.2021 00:44
Bu Habere 88 Yorum Yapılmış

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, TBMM'de kabul edilen Irak ve Suriye tezkeresine ilişkin, ''Peki buna şerh koyalım ama Yunanistan bir yandan Larissa havaalanını genişleterek, Girit'te Suda üssünde Amerikan askerlerini konuşlandırarak bizi batıdan sıkıştırmaya çalışırken biz terör koridoruna geçit veremeyiz" dedi.

İnce, partisinin Şişli'deki bir otelde düzenlediği 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamasına katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan programda Cumhuriyet'in kurulmasıyla ilgili video izletildi, ardından tango gösterisi yapıldı.

İnce, burada yaptığı konuşmada, partililerin İstanbul'un ihtişamını da yansıttıklarını söyledi.
 

CHP birebir aynı tezkereye bu sefer 'hayır' dedi: 'Evet demek ihanet etmektir'CHP birebir aynı tezkereye bu sefer "hayır" dedi: "Evet demek ihanet etmektir"


ANKET FİRMALARINA TEKLİF

Anket firmalarına bir teklifi olduğunu söyleyen İnce, "Önümüzdeki seçimlerin ardından tüm anket firmalarını evimin bahçesine davet ediyorum. Ama yayınladığınız anketleri yemek masasının üzerine koyacaksınız. Yemeğe hepiniz davetlisiniz. Benim anketim firmalar değil, sokaklar. Yarın sabah Samsun'dayım, cumartesi sabah Ordu'dayım, sonra Giresun ve Trabzon. Anket sokaktadır" diye konuştu.

MİLLET İTTİFAKI'NA TEZKERE TEPKİSİ

TBMM'de kabul edilen "Türkiye'nin Irak ve Suriye topraklarına terörle mücadele amacıyla sınır ötesi operasyonlar yapabilmesi için Cumhurbaşkanına verilen yetkinin 2 yıl uzatılmasına" yönelik tezkereyle ilgili konuşan İnce, şunları söyledi:



'BU AK PARTİ, MHP MESELESİ DEĞİL'

İlkesiz bir siyasetin içerisinde hiç olmadım ve asla da olmayacağım. Yeni bir tezkere geçti Meclis'ten. Milletvekillerim beni aradı, 'Okudunuz mu?' dedim. Ben de okudum. Daha önce Suriye tezkeresiyle ilgili, süresi 2 yıla çıktı. Peki buna şerh koyalım ama Yunanistan bir yandan Larissa havaalanını genişleterek, Girit'te Suda üssünde Amerikan askerlerini konuşlandırarak bizi batıdan sıkıştırmaya çalışırken biz terör koridoruna geçit veremeyiz. Bu AK Parti, MHP meselesi değil, bu memleket meselesi.

'SİZ TEMEL KONUDA BİLE ANLAŞAMIYORSANIZ...'

Millet İttifakından bir bileşen diyor ki 'Biz hayır verdik, evet vermek vatana ihanettir.' Hangisi ihanettir biliyor musunuz? Siz bu kadar temel bir konuda bile anlaşamıyorsanız maazallah memleketi yönetirken başınıza neler gelir.

YORUMLAR 88
  • İbrahim 2 yıl önce Şikayet Et
    Marrem seninde şer ittifakından kalır yanın yok kıçı kırık chpkk başkanılığına layık görmediğin adamı son turda devlet başkanlığı için desteklerim dedinya bittiğin andır
    Cevapla
  • Şems 2 yıl önce Şikayet Et
    Aç tavuk kendini darı ambarında görürmüş. İktidarı ,Muhalefeti ve yeni kurulan partilerin hepsi seçimde vatandaştan gerekli dersi alacaklar.Daha önce Cem Boyner vatandaş benimle dalga geçiyor diye dürüstlük gösterip siyaseti bırakmıştı. Bunlar koltuğa japon yapıştırıcı ile yapışmışlar bir türlü koltuğu bırakmak istemiyorlar.
    Cevapla
  • Vatansever 2 yıl önce Şikayet Et
    Ömer Seyfettin'in meşhur "Diyet" adlı hikayesi vardır, bir hırsızlık zanlısının sol eli kesilmesi gerekir, bir kasap diyetini öder onu yanına çalıştırmak için alır ve her gün başına kakar, sonunda zanlı satırla sol elini keser ve al diyetini der, kk ve maral başkanlık koltuğunun diyetini ödemesi gerekiyor, çünkü big (büyük)değil pig (domuz) boss (patron) abd haçlı yahudi gavuru diyet olarak Vatan Millet İslam ve Müslüman düşmanlığı yani ihanet istiyor !..
    Cevapla
  • OZE 2 yıl önce Şikayet Et
    Siz Hiç konuşmayın. CHP sizi davet etse koşa koşa gidersin. AKP ye Karşı Millet ittifakından Davet Gelirse Katılırım DİYEN Sen değilmisin ? Ya Kemal Kılıçdaroğlu Seni Parti içinde defalarca seni sistem dışı bıraktı. ve partiden attı . Ağzın açıldığında esip gürlüyorsun. Çıkarın uğrunada Halen daha CHP den ışık bekliyorsun.
    Cevapla
  • Gölge 2 yıl önce Şikayet Et
    Helal olsun inceye
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Emeklilere promosyon ödemesinde yeni gelişme! Anlaşma imzalandı! SGK 19 bankayı duyurdu
Son dakika: MEB 81 il valiliğine yazı gönderdi! 1 Nisan'da okullar tatil olacak mı?