Binali Yıldırım ve Mustafa Varank İstiklal Caddesi'ni gezdi

AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım ile Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, İstiklal Caddesi'nde yürüyüş yaptı.

Binali Yıldırım ve Mustafa Varank İstiklal Caddesi'ni gezdi
Binali Yıldırım ve Mustafa Varank İstiklal Caddesi'ni gezdi
GİRİŞ 30.10.2021 11:48 GÜNCELLEME 30.10.2021 11:48
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Yıldırım ve Varank, yenilenen Atatürk Kültür Merkezi'nin (AKM) dün gerçekleştirilen açılış töreninin ardından İstiklal Caddesi'ne yürüdü.

Caddede ilerlerken vatandaşların ilgisiyle karşılaşan Yıldırım ve Varank, günün anısına isteyenlerle fotoğraf çektirdi.

Bu arada, kestane tezgahının da başına geçen Binali Yıldırım, vatandaşlara ikramda bulundu. Daha sonra bir kafeye uğrayan Binali Yıldırım ve Mustafa Varank, gençlerle fotoğraf çektirdi ve sohbet etti.

 

YORUMLAR 2
  • ismen 2 yıl önce Şikayet Et
    Türkiyeyi rusyayla savaşa sokmaya çalışan davutoğlundan kurtaran Binali Yıldırıma çok ayıp etti İstanbullu. İmamoğlunu seçerek belalarını buldular. İmamoğlu aldığı gazla cumhurbaşkanlığı yarışına girmek istiyor. Yunan imamoğlu cumhurbaşkanı olursa ordularımıza bir yunan başkomutan olacak. Şehitlerimizin gazilerimizin atalarımızın torunlarımızın yüzüne bakamayız bir yunanı başkomutan yaparsak. Zillet ittifakı iktidara gelirse içişleri ve savunma bakanlıkları pkkya verilecek veya pkknın emirlerini chp ip yerine getirecek. Bütün savunma sanayi projelerimiz durdurulur bilgileri abd ve israilin eline geçer.
    Cevapla
  • şefik 2 yıl önce Şikayet Et
    özlemle saygıyla onur duyuyorum sevgili neşeli başkanım
    Cevapla
DİĞER HABERLER
AB'de Türkiye zirvesi! Sonuç bildirisi açıklandı!
İsrail ordusu, Gazze'nin orta kesiminden çekildi