AK Partili Akbaşoğlu şehit yakınına küfreden Lütfü Türkkan'ı "provokasyon" sözüyle savunan CHP Parti Sözcüsü Faik Öztrak için "Provokatör görmek istiyorsa aynaya baksın" dedi.

AK Parti Grup Başkanvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu düzenlediği basın toplantısında konuştu. 

Akbaşoğlu şehit yakınına ağır küfrettiği için İYİ Parti Grup Başkanvekilliği görevinden el çektirilen Lütfü Türkkan'ı savunarak olaya provokasyon diyen CHP Parti Sözcüsü Faik Öztrak'ı eleştirdi.

Akbaşoğlu, Öztrak için şu ifadeleri kullandı;

CHP Parti sözcüsü bir provokatörden ve bir provokasyondan bahsedecekse olay yerinden ayrılıp giderken hırsla şehidimizin abisini takip etmek suretiyle arkasından boynuna dolanarak, çenesini sıkarak, kulağına eğilerek, şehidimizin bacısına küfrederek ve daha sona da onu iterek böyle bir olaya sebebiyet veren Lütfü Türkkan'ın provokasyonunu görmesi gerekirdi. Provokatör görmek istiyorsa aynaya baksın. Zira bu apaçık durumu bile Goebbels taktiği ile yalan iftira algı siyasetini artık hakaret ve küfürle devam ettirmeye dönük birlike bu provokasyonun ortağı olduğunu ilan ettiğinin resmini bu şekilde görebilir.

Yorumlar 8 Yorum Var
  • xxlxx 09.11.2021 21:30
    Sadece Faik efendi mi yoksa tüm cehepeliler mi Provokatör?
  • bayram 09.11.2021 21:04
    haltı yiyen ipliler her türlü pisliği yapanlar başkaları onlara laf yok Ak Partililer provokasyon yapıyor öylemi nasıl ahlak yapısına sahip bilinmez
  • şehit sever 09.11.2021 20:16
    öztrak batı kültürünü çok iyi bildiği için "şehitlik kültürünü" nü anlayamaz. ne kadar büyük bir zulüme ortak olduğunu fark etmez bile. öztrak türk kültüründe kara cahil.
  • avcı 09.11.2021 18:36
    dede öztrak baba öztrak torun öztrak ne oldu Chp ye vekil mi bulunmuyor da dededen toruna miras devam ediyor...
  • niksarlı 09.11.2021 18:34
    şehide ve kardeşine küfür soysuzların ve hayasızların işidir...bu olayı ılımlı karşılamakta soysuzluktur..
Daha fazla yorum görüntüle
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Dünya Sağlık Spor Yemek