Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikalinin 83. Yılında Taksim Cumhuriyet Anıtında tören düzenlendi. CHP'li bir gruba tepki gösteren vatandaş, "Atatürk diyemiyorlar . CHP bu. HDP ile ortak PKK. PKK CHP’si” İfadelerini kullandı.

Cumhuriyetin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk vefatının 83’üncü yıl dönümünde Taksim'de düzenlenen törenle anıldı. Törenin ardından fotoğraf çekilen CHP'li bir gruba tepki gösteren vatandaş, "Atatürk diyemiyorlar. CHP bu. HDP ile ortak. PKK CHP’si” dedi.

Cumhuriyetin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk vefatının 83’ncü yıl dönümünde Taksim Cumhuriyet Anıtı'nın bulunduğu bölgede tören düzenlendi. Törene, İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, İstanbul 1'inci Ordu Komutanı Korgeneral Kemal Yeni, İstanbul İl Emniyet Müdürü Zafer Aktaş, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, ve vatandaşlar katıldı. Tören kapsamında Taksim Cumhuriyet Anıtı'na çelenk bırakıldı. Ardından saat 9.05 i gösterdiğinde saygı duruşunda bulunuldu. Saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı'nın söylenmesi ile beraber tören son buldu.
Törenin ardından fotoğraf çekilen CHP'li bir gruba tepki gösteren vatandaş, "Atatürk diyemiyorlar . CHP bu. HDP ile ortak PKK. PKK CHP’si” İfadelerini kullandı.

Öte yandan, vatandaşlarda, saat 9’u 5 geçe Taksim Meydanı’nan saygı duruşunda bulundu.

Yorumlar 32 Yorum Var
  • vesselam 10.11.2021 15:06
    yazik ..! şu chp nin durduğu yere bak, hdpkk ile ayni yastikta..!
  • izmir-doğru söyler 10.11.2021 14:55
    atatürkün ilkesini bilmez devletçilik halkçılık milliyetçiliği yapmaz derin ve dış yapıya çalışan pkk-hdp fetö ve darbecilerle kol kola kucak kucağa oturan gezen iş çeviren chp utanmadan atatürkün partisiyiz diyorlar.deış yapının haçlı ve kafirin askerleriyiz demiyorlar atatürkün askerleiyiz diyorlar.her şeyde atamızı kullanan sahtekar partisi bu
  • Cem yıldırım 10.11.2021 14:39
    Adam doğru söylüyor CHP'nin içini boşalttılar biran önce bu zihniyetin temizlenmesi lazım CHP'nin bunlardan kurtulması lazım CHP bu deyil bu olmadı uyanık olun..
  • Mazotlu UFO 10.11.2021 14:31
    Diyemezler cünki Türk kelimesi var..ATATÜRK..Bu yüzdende Mustafa kemal diyorlar.Bunlar kadar sahte yüzsüz vatan millet dü$mani YOK..iyiki olmayan yüzlerini tanidik hemde cok iyi tanidik.
  • Mustafa hatay 10.11.2021 14:25
    Bazı ahmaklar hala chp ye oy veriyor belediye başkanı yapıyor chp M.kemal Atatürkün kurmuş olduğu partiyi istismar ediyor pkk partisiyle ittifak oluyor
Daha fazla yorum görüntüle