TBMM Başkanlığı'ndan CHP'li Tanal'a yalanlama!

TBMM Başkanlığı, CHP İStanbul Milletvekili Mahmut Tanal'ın eski Meclis Başkanı İsmail Kahraman'la ilgili iddialarını yalanladı!

TBMM Başkanlığı'ndan CHP'li Tanal'a yalanlama!
TBMM Başkanlığı'ndan CHP'li Tanal'a yalanlama!
GİRİŞ 13.11.2021 19:28 GÜNCELLEME 13.11.2021 21:07
Bu Habere 36 Yorum Yapılmış

TBMM Başkanlığı'ndan yapılan yazılı açıklamada, bir milletvekilinin sosyal medya hesabından paylaştığı gibi eski Meclis Başkanı İsmail Kahraman'a iddia edilen modelde araç tahsisinin söz konusu olmadığı belirtildi.

Açıklamada, "Meclis Başkanlığı tarafından, önceki dönem Meclis başkanlarımızın tamamına araç tahsisi yapılmaktadır. Bu araç, siyasi parti grup başkanlarına ve başkanvekillerine tahsis edilen araçlarla aynı özelliklere sahiptir. Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde söz konusu paylaşımda belirtilen marka ve modelde kiralık bir araç bulunmamaktadır. Ayrıca yine söz konusu paylaşımda yer alan, aylık yakıt tahsisi ile ilgili iddia da gerçeği yansıtmamaktadır" denildi.

TANAL NE DEMİŞTİ?

CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Eski Meclis Başkanı olması hasebiyle, TBMM Başkanlığı tarafından İsmail Kahraman'a tahsis edilen binek araç, fiyatıyla dudak uçuklatan Audi A8 marka otomobil mi?" diye sormuştu.

Söz konusu iddiaya eski Meclis Başkanı İsmail Kahraman da açıklama yaparak yalanladı

YORUMLAR 36
  • muhteşem 2 yıl önce Şikayet Et
    Devlet malı deniz,ülkede tasarruf yapmak söz konusu olduğunda yegane insan tipi kapı kapı gezerek oy istediğiniz insanlar..!Şu fahiş fiyatlarla ülkemiz insanını muzdarip ettiğiniz için birinize değil,her birinize yazıklar olsun..!
    Cevapla
  • turan 2 yıl önce Şikayet Et
    bende şu idda da buiunayım bu tanal denen şahısa bu adam meclisin on milyar parasını yedi hadi yemediğini ispatlasın çamur at izi kalsın mantığı yeter artık yahu bu yalan dolanlarda utanmıyormusunuz
    Cevapla
  • samii 2 yıl önce Şikayet Et
    Fetöcü pkk sever tanalın eline kim verdi acaba bu bilgiyi.
    Cevapla
  • Adanalı 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu chpkk lı larda yalan tavan yapmış.
    Cevapla
  • Bozoklu Turan 2 yıl önce Şikayet Et
    Acaba bu kocaoğlanı ne zaman kafese kapatacaklar..??? Kış geldi umalım da blr an evvel kar yağsın da bu mahluk istirahate çekilsin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Merkez Bankası anketi açıkladı: İşte yıl sonu dolar ve enflasyon tahmini
Son dakika: İsrail'den İran'a misilleme saldırısı