HDP'li vekilden Öcalan için skandal çağrı!

Terör örgütü PKK'nın Meclis'teki uzantısı olan HDP'nin Diyarbakır İl Örgütü’nün 3’üncü Olağanüstü Kongresinde konuşma yapan HDP Ağrı vekili Berdan Öztürk, PKK'nın elebaşısı terörist Abdullah Öcalan için özgürlük çağrısı yaptı.

HDP'li vekilden Öcalan için skandal çağrı!
HDP'li vekilden Öcalan için skandal çağrı!
GİRİŞ 15.11.2021 06:38 GÜNCELLEME 15.11.2021 06:42
Bu Habere 35 Yorum Yapılmış

Öztürk, "Kürt sorununun çözümü demokrasiden, diyalogdan geçer. Bu da Öcalan’ın önünün açılmasıyla mümkün." ifadesini kullandı.

HDP Diyarbakır İl Örgütü'nün 3'üncü Olağanüstü Kongresini gerçekleştirildi. Diyarbakır İl Eş Başkanlığı'na Zeyyat Ceylan ve Gülistan Atasoy seçildi. Terör örgütü elebaşı Abdullah Öcalan sloganlarının atıldığı kongrede konuşma yapan HDP Ağrı vekili Berdan Öztürk, PKK elebaşına özgürlük istedi.

"ÇÖZÜM ÖCALAN"

"Kürt sorununun çözümü demokrasiden, diyalogdan geçer." ifadesini kullanan ve terörist elebaşından 'sayın' diye bahseden Öztürk, "Bu da Öcalan'ın önünün açılmasıyla mümkün. Putin ve Biden size derman olmaz." açıklamasında bulundu.

Öztürk, sözlerinin devamında "Öcalan sadece Kürt halkı için değil, Türkiye halkları, Ortadoğu için umuttur. Bugün dünya halkları Öcalan'ın özgürlüğünü talep ediyor. Bu gerçekliği görün. Diyalog dışında bir seçenek yok." diye konuştu.

YORUMLAR 35
  • Hain düşmanı 2 yıl önce Şikayet Et
    berdanın ataları ermeni olup, bugüne gelindiğinde kimsenin kimliğinden şüphelenmemesi için babası ailelernin soyadlarını öztürk koymuş; diğer hdp liler gibi; canları cehenneme olsun.
    Cevapla
  • Mustafa3834 2 yıl önce Şikayet Et
    al al al sana özgürlük all
    Cevapla
  • KARAKAN 2 yıl önce Şikayet Et
    Örgütün perperişan belinin kırıldığı kaçacak delik aradığı bir dönemde benim vatanımda kan düşmanım için adamdaki cesarete bak hani diktatörlükle yönetiliyorduk rahatlığa bak ALLAH ın kahrı gazabı üzerinize olsun ...bu ülkeye ettiklerinizden kaybettirdiklerinizden dolayı ALLAH sizi yok etsin..
    Cevapla
  • Nazmi 2 yıl önce Şikayet Et
    Ne içiyorsun sennnnnn.
    Cevapla
  • Kürşad Tigin 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu lar ülkemin paralarıyla bu karı soyluyolar deli oluyorum hem bu memleketin ekmeğini suyunu içip bu memleketin birliğine dirliğine bırak sokuyolar hayinlik yapıyorlar bunlara bide oy veren insanlar var hem bu dünyada hemde ahirette 2 elimiz bunların yakasındadir .
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Harita paylaşıldı! 45 il için peş peşe uyarılar
Tarım Kredi Market'ten yeni indirim! Yeni liste yayınlandı