AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, partisinin Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) gündemine ilişkin açıklama yaptı.

Çelik, Başkan Erdoğan ve Saadet Partisi Temel Karamollaoğlu görüşmesiyle ilgili açıklama yaptı.

Çelik açıklamasında, ''Sayın Cumhurbaşkanımız pozitif katkı sağlayacak şekilde, yapıcı eleştiriler çerçevesinde çeşitli kesimlerle buluşuyor. Sayın Karamollaoğlu ile buluşması saatler süren son derece iyi gelişmiş bir buluşma olarak yansıdı. Sayın Cumhurbaşkanı ile sayın Karamollaoğlu ile çok eskiden tanışıyor. Sayın Cumhurbaşkanımızın Saadet Partisi'nde çok değer verdiği kimseler var. Bu istişareler her zaman faydalıdır. Herkes görüşünü değiştirecek diye bir şey yok. Sayın Karamollaoğlu katıldığı ve katılmadığı yerleri ifade etti. Sayın Cumhurbaşkanımız da görüşlerini ifade etti. Hem kıdem ve tecrübesi açısından gündemdeki dosyalara en ince ayrıntılara kadar hakim. Bu buluşmalar her zaman faydalıdır ve verimlidir diye değerlendiriyoruz.'' ifadelerini kullandı.

Yorumlar 14 Yorum Var
  • Ali ihsan 15.11.2021 21:45
    Bu adama hiç güvenesim gelmiyor neyse.Rahmetli Erbakan hocamda olsa oda öyle düşünürdü eminim.
  • Evim 15.11.2021 21:40
    T bey tek derdi RTE CHPKKYA degismesi reisi cekemiyor hazmediyor
  • Abdülbaki Yeşil 15.11.2021 21:31
    Bu adam sakalini kesse iyi olur. Kime çalıştığı belli binde 7 oyu var niye bu kadar ciddiye alınıyor.
  • SELAMET 15.11.2021 21:13
    BAZI KARDEŞLER SAADETİ DIŞLAYICI YORUMLAR YAZMIŞLAR... KARDEŞLER BEN MİLLİ GÖRÜŞÇÜYÜM YILLARDIR SAADET REFAH DESTEK OLDUM... ŞİMDİ AKPARTİ Yİ DESTEKLİYORUM.... DAADETİN BU TUTUMUNA KATILMIYORUM VE EMİNİM Kİ BİR ÇOK MİLLİ GÖRÜŞÇÜ DE KATILMIYORDUR... UMARIZ YANLIŞTAN DÖNERLER... BU ZAMANDA BİRLİK OLMAYA İHTİYACIMIZ var..
  • Sefer 15.11.2021 20:43
    Temel REİS'in yanlışlarını söylemiş zillet ittifakı sütten çıkmış ak kaşık.
Daha fazla yorum görüntüle