TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'nda Sağlık Bakanlığı'nın 2022 yılı bütçe görüşmeleri başladı. Bakanlığının bütçe sunumunu yapan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, "Milletimiz için önemli bir müjdeyi vermek isterim. Yerli Covid-19 inaktif aşımız Turkovac bugün itibarıyla acil kullanım onayına müracaat etmiştir. Yıl bitmeden yaygın kullanıma gireceğini ümit ediyoruz. Hücreden aşıya kadar her aşaması ülkemizde ve ülkemiz bilim insanlarınca geliştirilen milli aşımızın ülkemize, milletimize ve tüm dünyaya hayırlı, uğurlu olmasını dilerim" dedi.

CHP İstanbul Milletvekili Mehmet Bekaroğlu'nun araya girerek tepki göstermesi üzerine Koca, "Bugün sevinmenizi beklerdim anlıyorum ki üzülüyorsunuz. Görüşlerimiz her ne olursa olsun ortak paydamızın sağlıklı ve huzurlu bir yaşam olduğunu son iki yılda tüm dünya ile birlikte en unutulmaz şekilde tekrar öğrendik. Küresel salgın, güvenli ve erişilebilir sağlık hizmetlerinin değerini anlamamıza vesile oldu." diye konuştu.

Yorumlar 97 Yorum Var
  • Hacivat 26.11.2021 00:01
    Chp tezkereye hayir demekle iyice gözümden düstü bitti benim icin chp kilicdaroglu nun chpsi nerde Atatürk ün chp si nerde demek ki deniz baykal a bitmis secim leri beklicez tarihin hezimetini yasadimi belki Bay efendi istifa eder
  • Ülkem benim 25.11.2021 23:37
    Eee doğuştan mandacı ve batı eziği olanlar sevinmezler.
  • Yazık 25.11.2021 22:29
    Türkovic e sevinmezler, Yunanovic olsaydı göbek atardılar, ah Atam ah partin kimlere kalmış. Dirilsen ilk onları denize dökerdin.
  • Kaan 25.11.2021 21:43
    Bakan Kocanın çok güzel bir uslubü var.küfürsüz argosuz karşıdakini yerin dibine sokmayı çok güzel biliyor.helal olsun.darısı diğer ağzı bozuk siyasilere.sonuçta argosuz küfürsüz kabalıktan uzak konuşmakta zeka işidir.teşekkürler sayın bakanım saygıyla eğiliyorum sözünüz üslubunuz karşısında.kuduruyorsunuz çatlayın demek yerine "sevinmenizi beklerdim görüyorum ki üzülüyorsunuz"harika oturmuş.
  • Ke MAL 25.11.2021 21:40
    Yormayın kendinizi bu satılmıslar demiyormu dünya Türkiye'yi takdir etse biz etmeyiz diyen..eee Allahinda bir hesabı var bu beş birbirin e benzemez birbirlerine öyle girecek ki bekleyin görün yakındır..
Daha fazla yorum görüntüle