Valilikten CHP açıklaması: Haberler tamamen asılsız

Mersin Valiliği, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanlığı tarafından 4 Aralık Cumartesi günü düzenlenmek istenilen mitinge izin verilmediği yönündeki açıklamaların ve haberlerin tamamen asılsız olduğunu bildirdi.

Valilikten CHP açıklaması: Haberler tamamen asılsız
Valilikten CHP açıklaması: Haberler tamamen asılsız
GİRİŞ 26.11.2021 20:34 GÜNCELLEME 26.11.2021 20:34
Bu Habere 17 Yorum Yapılmış

Valilikten yapılan açıklamada, il ve ilçelerde toplantı ve gösteri yürüyüşü yer ve güzergahının, 2911 Sayılı Toplantı ve Gösteri Yürüyüşü Kanunu’nun 6. maddesine istinaden Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde (TBMM) grubu bulunan siyasi partilerin il ve ilçe temsilcilerinin görüşleri alınarak mahallin en büyük mülki amiri tarafından belirlendiği hatırlatıldı. Bu kapsamda Mersin'de toplantı ve gösteri yürüyüşü güzergahlarının, CHP İl Başkanlığının da görüşü alınarak belirlendiği ve mutat vasıtalarla ilan edildiği ifade edilen açıklamada, "Bu nedenle 'Kent Merkezi Akdeniz ilçesi Cumhuriyet Meydanı' miting alanı olarak belirlenmediğinden, bu alanda siyasi parti mitingi gerçekleştirmek hukuken mümkün değildir. CHP İl Başkanlığınca valiliğimize verilen 25 Kasım 2021 tarihli dilekçe ile 'Eski Tevfik Sırrı Gür Stadyumu Yanı Miting Alanı'nda yapılmak istenilen mitingin uygun görüldüğü bildirildiği halde, İl Başkanlığınca yapılan basın açıklamasındaki ifadelerin gerçekle bağdaşmayarak çarpıtılması talihsizliktir" denildi.

YORUMLAR 17
  • MESUT BAŞTÜRK 2 yıl önce Şikayet Et
    Gezi benzeri vandallık yaparak,polis bize saldırdı algısı yaratmanın peşindeler.Sonucu belli olan bu mitinge aklı selim hiçbir Vatandaşımızın katılmaması gerekir ki Planları bozulsun.Yalan makineleri.Devletin maaşını alıp,Vatanına ihanet içinde olan,küresel baronların uşakları.Milletin yakasından düşün.Kabak tadı verdiniz.
    Cevapla
  • İsmail 2 yıl önce Şikayet Et
    Miting için adam toplama tekniği, bak bizi istemiyorlar inadına gelin şuraya demek. Adamlar yabancı ajanslara kucak dolusu para verip bu akılları alıyorlar. Amaç hedef yalan sadece yöntem.
    Cevapla
  • samimi 2 yıl önce Şikayet Et
    Isleri gucleri yalan dolan.Koca koca adamlar utanmiyorlarda yalan söylemekten. Chp denince aklima ilk gelen sey, simdi hangi yalani söylecekler diyorum.
    Cevapla
  • edebe 2 yıl önce Şikayet Et
    bu CHP katakulli yapıyor.o alanda miting yasak.sadece chp ye değil.her partiye özellikle basına yansıtmak için o olanda miting yapmak istiyor.ve müracaatını o şekilde yapıyor.bile bile.ve basına yansıtıyor ki tepki çeksin
    Cevapla
  • Cafer 2 yıl önce Şikayet Et
    Kurumları ve hükumeti yıpratmak ve kandillerini vatandaşın gözünde mağdur gösterme çabası ve yalanlarından bir seri ve CHP'lerin yaşam tarzı budur.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ortaokul öğrencileri 8 şiddetindeki depreme dayanacak izolatör geliştirdi
Rezalet! 23 Nisan kutlaması adı altında yapılan etkinlik pes dedirtti