Meslis'te Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli'nin sunumunda yaşanan vekillerin tartışmasına TBMM Başkanvekili Celal Adan sert tepki gösterdi.

TBMM Genel Kurulu'nda, 12 gün sürecek 2022 Yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanunu Teklifi'nin tümü üzerindeki görüşmelerin bügün 6. gününe girildi.

TBMM Grup Başkanvekili Celal Adan Bakan Pakdemirli'nin sunumunda yaşanan gerilim ve sözlü sataşmalar nedeniyle vekillere tepki gösterdi.

NE BAĞIRIYORSUN...!

Vekillere müdahalesi etkili olmayan Celal Adan, "Ne yapıyorsunuz siz ya? Bağıran milletvekilleri... Ne bağırıyorsun kardeşim. Ne kadar çok bağırıyor. Çok değerli grup başkanvekilleri süreci takip ediyorlar. Grup başkanvekilleri not alıyor. Bağırarak neyi elde edeceksiniz? Kalite düşüyor. Sabahleyin çok değerli bir milletvekili, bir hanımefendi geldi dedi ki: Oğlum kavga olunca kaç, dedi. Bundan daha büyük uyarı olur mu?" ifadelerini kullandı.

"KAVGA EDECEKSENİZ ÇIKIN DIŞARIDA, ZEMİN MÜSAİT"

Adan'ın vekillere isyanı bununla sınırlı kalmadı. Celal Adan'ın, "Bağırıyorsunuz. Araya adamlar da girecek, kavga da edemeyeceksiniz. Kavga edecekseniz; çıkın, dışarıda zemin müsait." sözlerini söylemesiyle Meclis'te vekiller TBMM Başkanvekili'ni alkışladığı duyuldu.

Yorumlar 19 Yorum Var
  • ek9 12.12.2021 21:54
    birbirlerine istedinizi yapın tınnnnn
  • vatandaş 11.12.2021 21:40
    millet icin bir icrat yaapıldığı yok yalandan kavga edermiş gibi ,yapıp gündem oluşturma ,yok etmeyin hikyeleri ,dışarı cıkıp kavga edinmiş, beraber kahve içip ,kahkaha atarkenmi,,,,
  • tepki 11.12.2021 19:04
    en kolay meslek aylik para geliyor yemek ucuz giderler devletten tek yapmam gereken sey kavga etmek kufur etmek hainlik yapmak kural kanunlara uymayan kim olur ise yilda bes kere atacaksin nasil is yerinde atma var ise meclis de kural kanun olacak adamlar is yapma degil kavga icin orda konusur iken parmak at el hakaret yap niyet baska de ne guzel o zaman biriis gandiye yanisi yapsin ellerime bakma agzima bak desin meclis degil mikrop kayniyor nerde hain var ise bir de o var
  • kemal 11.12.2021 19:04
    Dışarda yapılacak kavgayı kimse duymayabilir. İcerde olan meclisi küçük düşürüp çalışamaz hale getirmek.Proje üretemeyenler sadece anarşi ve hırçinliğa umut bağlamışlar.Vay benim kafası karışık vadandaşlarıma inşaallah iyi düşünürsünüz.
  • Vatandaş 37 11.12.2021 15:34
    Dışarıda yalnız kalırlar. Cesaret edemezler.mecliste kalabalıktan cesaret alıyorlar.
Daha fazla yorum görüntüle