DEVA Partisi'nde bir istifa daha!

DEVA Partisi Aydın’da her geçen gün erimeye devam ediyor. İl Başkanı Hakan Çağlar Erürker’in ardından Efeler İlçe Başkanı Alev Karaca da görevinden ve parti üyeliğinden istifa etti.

DEVA Partisi'nde bir istifa daha!
DEVA Partisi'nde bir istifa daha!
GİRİŞ 13.12.2021 15:30 GÜNCELLEME 13.12.2021 15:30
Bu Habere 21 Yorum Yapılmış

Demokrasi ve Atılım Partisi’nde (DEVA) Metin Gürcan’ın casusluk nedeniyle gözaltına alınmasının ardından Genel Başkan Ali Babacan'ın yaşananlara sessiz kalmasına tabandan tepkiler büyüyor.
Aydın’da görevinden ve parti üyeliğinden istifa eden İl Başkanı Hakan Çağlar Erürker’in ardından partiden kopmalar devam ediyor. Önümüzdeki günlerde kongreye hazırlanan Efeler İlçe Başkanı Alev Karaca da istifa etti.

“DÜŞÜNCE VE TUTUM AYRIŞMASI”

Alev Karaca, sosyal paylaşım sitesi Twitter hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda “Son günlerde yaşanan gelişmelerden dolayı parti ile düşünce ve tutum ayrışmasından dolayı gerek gördüğüm üzere Deva Partisi üyeliğim ve Efeler İlçe Başkanlığı’ndan istifa etmiş bulunmaktayım. Bu süreç içerisinde yanımda olan tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” ifadelerine yer verdi.

BABACAN'IN SESSİZLİĞİ, ERKÜRKER'İ RAHATSIZ ETTİ

DEVA Partisi Kurucular Kurulu Üyesi Metin Gürcan'ın askeri ve siyasi casusluk suçlamasıyla tutuklanması tartışmaları da beraberinde getirmişti. Partiye yakın siyasi kaynaklardan edinilen bilgiye göre, Genel Başkan Ali Babacan'ın, Gürcan'ın tutuklanmasına sessiz kalması, Aydın İl Başkanı Hakan Çağlar Erürker'in istifasına neden olmuştu.

YORUMLAR 21
  • esba 2 yıl önce Şikayet Et
    Ey babacan sen kimin hayrina bakanliklar yaptin.daha 3 tane adami bir arada tutamiyorsun. Sen kim baskan olmak kim.vesselam. Bulursan bir kumluk yer git kumda oyna.
    Cevapla
  • Hanifi Çifçi 2 yıl önce Şikayet Et
    Kökünüz Kurusun Zillet İttifakı
    Cevapla
  • Fenerli 2 yıl önce Şikayet Et
    Deva Partisinin değil Milletin kendine deva olacak hali kalmadı
    Cevapla
  • avukat 2 yıl önce Şikayet Et
    Ali bey herşeye konuşmak zorumda değil birisi soruşturma devamında konuşmamalı
    Cevapla
  • Seza 2 yıl önce Şikayet Et
    Şu ekonomi belasını reis bi rayına koysun o zaman siz istifaları görün
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Hamas resti çekti! Gazze şartlarında taviz yok
Beşiktaş’ta 29 kişinin öldüğü gece kulübü yangınına ilişkin itfaiye raporu