TBMM'den Özdağ'ın "600 bilgisayar değiştirildi" iddiasına yalanlama

TBMM, Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'ın "600 milletvekilinin bilgisayarı değiştirildi" iddiasını yalanladı. Açıklamada, Özdağ'ın kendi bilgisayarının da talebi üzerine değiştirildiği belirtildi.

TBMM'den Özdağ'ın "600 bilgisayar değiştirildi" iddiasına yalanlama
TBMM'den Özdağ'ın "600 bilgisayar değiştirildi" iddiasına yalanlama
GİRİŞ 24.12.2021 16:12 GÜNCELLEME 24.12.2021 16:19
Bu Habere 36 Yorum Yapılmış

TBMM Genel Sekreterliğinden, Zafer Partisi Genel Başkanı ve İstanbul Milletvekili Ümit Özdağ'ın, "600 milletvekilinin bilgisayarının değiştirildiği" iddiasına ilişkin, "Milletvekillerimizin bilgisayarları, resen değil sadece ve sadece talepleri halinde değiştirilmektedir. Nitekim, Sayın Ümit Özdağ'ın bilgisayarı da kendisinin 20 Aralık 2021 tarihli dilekçesi ile talep etmesi üzerine değiştirilmiştir." açıklaması yapıldı.

Yazılı açıklamada, Zafer Partisi Genel Başkanı ve İstanbul Milletvekili Ümit Özdağ'ın sosyal medya hesabı üzerinden "600 vekilin bilgisayarı değiştirilmiş, insanlar aç iken bu çok ayıp bir harcama" şeklindeki paylaşımı anımsatıldı.

Milletvekillerinin bilgisayarlarının, resen değil sadece ve sadece talepleri halinde değiştirildiği belirtilen açıklamada, "Nitekim, Sayın Ümit Özdağ'ın bilgisayarı da kendisinin 20 Aralık 2021 tarihli dilekçesi ile talep etmesi üzerine değiştirilmiştir. Paylaşımda bahsi geçtiği şekilde bütün milletvekillerimizin bilgisayarlarının değiştirilmesi söz konusu değildir." ifadelerine yer verildi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 36
  • Ali Can 2 yıl önce Şikayet Et
    Sayin Özdag, lafa gelince Mangalda Kül birakmiyorsun, Türkiyede kendini en fazla Milliyetci olarak takdim edersin. Ama aciklamalarinda egitilmis bir hain oldugun görülüyor. CHP nin basindaki zattan hic bir farkin olmadigi gibi artilarin var. Sen neyin pesindesin, Ülkemiz icin hic bir Vizyona sahip degilsin. Ülkede senin alacagin oy Potansiyeli sadece %0001 bununla nereye kadar yol gideceginin hic hesabini yaptinmi? Senin hesabini Millet yapiyor merak etme
    Cevapla
  • Alp Eren 2 yıl önce Şikayet Et
    Edepsizliğin oskar adayı!!!
    Cevapla
  • Turhan 2 yıl önce Şikayet Et
    Tam anlamıyla ahlâk yoksunu,fikir ve vicdan fukarası..
    Cevapla
  • aps 2 yıl önce Şikayet Et
    sorsan kocaman anlı şanlı prof. ama amaç sadece yalan demek.
    Cevapla
  • Kimsesiz 2 yıl önce Şikayet Et
    Bi günde doğru sözünü bulsak, yok yok sanki yer yarılmış doğruları yeri dibine girmiş yazik
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Menzil Cemaati'nden 'yerel seçim' kararı!
Changan Lumin Corn Türkiye'ye geliyor! 450 bin liraya sıfır otomobil