Muharrem İnce'den anket açıklaması: Boyumuzun ölçüsünü alacağız

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, "Kaç gösterirlerse göstersinler, anketlerle hiç ilgilenmiyorum. Tam 1 yılımızı doldurduğumuzda anketimizi yaptıracağız, boyumuzun ölçüsünü alacağız" dedi.

Muharrem İnce'den anket açıklaması: Boyumuzun ölçüsünü alacağız
Muharrem İnce'den anket açıklaması: Boyumuzun ölçüsünü alacağız
GİRİŞ 26.12.2021 15:55 GÜNCELLEME 26.12.2021 16:01
Bu Habere 17 Yorum Yapılmış

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, yeni yıl öncesi parti yöneticileri ve gazetecilerle bir araya geldi. Burada konuşan İnce, toplumu barıştıracaklarını ve ekonomiyi büyüteceklerini söyleyerek "3 H'yi kuracağız; hukukun üstünlüğü, hakkaniyet ve huzuru getireceğiz. Birbiriyle kavga eden, salıdan salıya laf eden bir siyaset yok. Bütçe uzmanıyım, 16 sene parlamentoda görev yaptım. Bütçe konuşmaları sayesinde Türkiye beni tanıdı. Bütün tutanakları okudum. Siyaset dip yapmış. Nezaket, zeka, mizah yok" dedi.

'HER GÜN, YENİ BİR YERDE OLACAĞIZ'

İnce, partilerini otel lobileri ve plaza katlarında kurmadıklarını aktararak "Yabancı büyükelçiliklerin koridorlarında da kurulmadık. Burada hazine, belediye, müteahhit parası yok, herkesin parası var. 'Parayı nereden buldun' diyorlar. Burada olan adamlardan buldum. Bugün ayın 26'sı. Yeni yıla önümüzde 5 gün var. 5 günde, 5 bin yeni üye yapacaksınız. Herkes payına düşeni alsın. Üye yapacaksınız ve partimizi tanıtacaksınız. Dur durak yok, her gün yeni bir yerde olacağız" diye konuştu. Anketlere ilişkin de değerlendirmede bulunan İnce, "50+1' dediğimde yüzde 0,1 gösteriyorlardı. Şimdi yüzde 2 göstermeye başladılar, yakında merak etmeyin yüzde 3-4 gösterecekler. Kaç gösterirlerse göstersinler, anketlerle hiç ilgilenmiyorum. Ne zamana kadar? 17 Mayıs 2022'ye kadar hiçbir anketle ilgilenmiyorum. Tam 1 yılımızı doldurduğumuzda anketimizi yaptıracağız, boyumuzun ölçüsünü alacağız" ifadelerini kullandı.
 

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 17
  • bayram 2 yıl önce Şikayet Et
    zaten almışlar boyunun ölçüsünü dersini de aldın iyi çalışman lazım yinede gidersin KK nin ittifakına girersin yapacağın gideceğin başka kapı yok
    Cevapla
  • TOPRAK 2 yıl önce Şikayet Et
    chp yerine seni muhalefette görmek isterdim.
    Cevapla
  • Ismet 2 yıl önce Şikayet Et
    Muhalefet bosuna ugrasiyor tayip erdogan gine kazanir eger karsisina ciddi aday cikmazsa
    Cevapla
  • ÖMER 2 yıl önce Şikayet Et
    ciddi aday dediğiniz kim ciddi aday diye birsey yok bu ülke kansızlara kalmadı
    Cevapla
  • Şems 2 yıl önce Şikayet Et
    0,45 gibi
    Cevapla
  • Veli 2 yıl önce Şikayet Et
    Evet haklısın ama chpden başka bir partiye oy vermemis biri olarak girdigi her secimi kaybetmis bir genel baskanın koltukta oturmasıni istemiyorum ama biz gibi düşünenler partiye oy veriyor kişiye deyil senin böyle bir zamanda dereyi geçerken at deyistermeni istemiyordum parti içinde kalıp partin adına katlansaydın daha iyiydi bence bölücülük bir seye yaramıyor zıt kutuplar nasıl birleştiler
    Cevapla
  • Ahmet 2 yıl önce Şikayet Et
    Adamı CHP de harcadılar çünkü Atatürkçü vatansever
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Tarihi ziyaret öncesi Erdoğan açıklaması! Türkiye'ye net mesaj: İzin vermeyeceğiz
Uyarı yapıldı! Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sesiyle dolandırıcılık girişimi