Meral Akşener şaşkına döndü! Vatandaştan beklediği yanıtı alamadı

Uşak’a gelerek esnaf ziyaretinde bulunan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, gelirlerini sorduğu bir esnaftan ummadığı cevabı alınca neye uğradığını şaşırdı.

GİRİŞ 28.12.2021 21:03 GÜNCELLEME 29.12.2021 00:38
Bu Habere 177 Yorum Yapılmış

Uşak’a gelerek esnaf ziyaretinde bulunan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, gelirlerini sorduğu bir esnaftan tokat gibi cevap aldı. Cevap üzerine Akşener’in maaşınız yüksekmiş demesi ve yüz ifadesi ise dikkatlerden kaçmadı.



İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Uşak’a gelerek burada çeşitli program düzenledi. Program kapsamında Genel Başkan Akşener, sırasıyla Eşme, Uşak Merkez ve Banaz’da esnafları gezerek vatandaşlarla konuştu.

AKŞENER ŞAŞKINA DÖNDÜ

Akşener bu ziyaretlerde vatandaşların gelirlerini ve nasıl geçindiklerini sordu. Eşme ilçesinde ise bir markete girerek esnaf ve ailesinin gelirlerini merak ederek soran Meral Akşener, aldığı cevap sonrasında şaşkına döndü.



Esnafın babasının 5 bin TL maaş aldığını öğrenen Akşener, 5 bin TL ile bile zor geçinileceğini ama maaşın iyi olduğunu söyledi. Sorulara devam eden Akşener, evde internet, tablet ve internet olduğunu duyduğundaki yüz ifadesi dikkatlerden kaçmadı.

PROTESTO EDİLDİ

20 Ocak 2020 tarihinden itibaren esnaf ziyaretlerini gerçekleştirdiğini belirten Akşener, Eşme ilçesinde de gelerek esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.



Burada ziyaretlerin son bulmasıyla arabasına binmek üzere harekete geçen Akşener, bir vatandaşın protestosuyla karşılaştı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a saygı duymaları gerektiğini ifade eden vatandaş, gösterilen tepkilerin üzerine polis ekiplerince muhafaza edilmek üzere bir alışveriş merkezine götürüldü.



Düzenlenen program ise Uşak Merkez’de İsmet Paşa Caddesi ve Banaz ilçesinde düzenlenen esnaf ziyaretleriyle devam etti. Buralarda da açıklamalarda bulunan Akşener, Banaz’da düzenlenen açıklamanın ardından İstanbul’a gitmek üzere yola çıktı.

YORUMLAR 177
  • xzc 2 yıl önce Şikayet Et
    akşener den lider olacağına sanço pançodan da vali olsun...
    Cevapla
  • TIRPAN 2 yıl önce Şikayet Et
    Kırmızı kafa neyin peşindesin protestolardan zevk aliyorsun
    Cevapla
  • Baykuş 2 yıl önce Şikayet Et
    İyi parti güzel parti tatlı parti
    Cevapla
  • Caner 2 yıl önce Şikayet Et
    Evde internet tablet ve internet varmış vay be :)
    Cevapla
  • Kemal bey 2 yıl önce Şikayet Et
    Meral hanım gezıp zaman kabetmedın yanına küfurcü mllet vekilini alsın HDP ve CHP bekliyor kahvatılarını yapsınlar
    Cevapla
  • fatihin nesli 2 yıl önce Şikayet Et
    yahu önceleri tiyatro çeviriyordu. oyuncu buluyordu. istediği gibi konuşturuyor. hükümete istediği eleştirileri halktan biri gibi görünen tiyatrocuya söyletiyordu. onu yaptı size yaranamadı. şimdi tiyatro yok, film yok halktan birine soruyor suratını ekşitti diyorsunuz. size nasıl yaranacak meral anlayamadık :)))
    Cevapla
  • FİGÜRAN 2 yıl önce Şikayet Et
    Bana filme rol vermediği sürece yaranamaz :D
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
ABD ve İsrail'den kanlı anlaşma! Hamas'ı öne sürüp el sıkıştılar
Ukrayna, Kırım'daki Rus S-400 sistemlerini vurdu