Numan Kurtulmuş: Büyük Türkiye ideali için çalışmaya devam

AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, '2021'de milletimizden aldığımız destekle elde ettiğimiz başarıları 2022'de de sürdürmeye, güçlü ve büyük Türkiye idealimiz için tüm gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz.' ifadelerini kullandı.

Numan Kurtulmuş: Büyük Türkiye ideali için çalışmaya devam
Numan Kurtulmuş: Büyük Türkiye ideali için çalışmaya devam
GİRİŞ 31.12.2021 18:07 GÜNCELLEME 31.12.2021 18:07
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Kurtulmuş, yeni yıl dolayısıyla yayımladığı mesajda, 2021'de yaşanan olağanüstü zorluklara rağmen Türkiye'yi yarınlara taşıyacak değerli ve önemli adımlar attıklarınI ve bu yürüyüşte milletle birlikte yol almanın güvencesini ve gururunu yaşadıklarını bildirdi.

Başta koronavirüs salgını olmak üzere, doğal afetler, bitmek bilmeyen küresel göçün etkileri, global ekonomik baskıların ağır yüklerine karşı halkın refahını korumak için tüm güçleriyle çalıştıklarını belirten Kurtulmuş, şunları kaydetti:

"Koronavirüsle mücadelede eşitlik ve güvenlik esasına dayanarak dünyada üretilen aşıları tüm milletimizin hizmetine sunduk. Yerli aşımız TURCOVAC'ı geliştirip bu alanda öncü olan ülkeler arasındaki yerimizi aldık. Olimpiyatlarda ve Avrupa'da düzenlenen spor müsabakalarında kazandıkları madalyalarla göğsümüzü kabartan gençlerimizin başarıları hepimize milli gurur yaşattı. Cumhurbaşkanımızın önderliğinde AK Partimizin reform iradesini daha güçlendirerek, İnsan Hakları Eylem Planını ve Yargıda Reform Paketlerini Gazi Meclisimizden onaylatarak yürürlüğe koyduk.

Mavi vatanımızda pek çok zorlu koşul altında gerçekleştirdiğimiz aramalarda keşfedilen doğal gaz rezervi milletimize sevinç kaynağı oldu. Milli uzay programımızla, gençlerimiz için düzenlenen Teknofest ile uzaya gönderdiğimiz 5B uydumuzla teknoloji alanında örnek çalışmalara imza attık. Ciğerlerimizi yakan orman yangınları ve yaşadığımız sel felaketlerinde devlet-millet kaynaşması ve büyük bir toplumsal dayanışma ile yaralarımızı sardık. 2021'de milletimizden aldığımız destekle elde ettiğimiz başarıları 2022'de de sürdürmeye, güçlü ve büyük Türkiye idealimiz için tüm gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. 2022'nin ülkemize, milletimize ve tüm insanlığa huzur, esenlik ve refah getirmesini diliyorum."

YORUMLAR 1
  • RIZA TURAN DAŞKIN 2 yıl önce Şikayet Et
    Büyük ve Güçlü Türkiye İçin Sultân Fâtih'in Emaneti İstanbul'dan Selamlıyoruz Bayrağımız Ay'yıldız Sancağımız Akparti Kıymetli Numan kurtulmuş Başkanım Yeni Anayasamız Nezaman Çıkacak Birde Yeni Bilişim Mahkemesi ve Birde Yalnız Telefon Mesajları İçin İadei-Muhakeme talebimiz var Sabırsızlıkla Bekliyoruz Saygılarımızla Cumhur ittifakını Destekliyoruz Yeni Yılımız Hayırlara vesile olmasını temenni ederiz
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Belediye binasına asılan borç sonrası Şeyma Döğücü sessizliğini bozdu
Eray Güçlüer 'İsrail İran'a saldıracak' diyerek hedef alınacak yeri açıkladı