CNNTürk'te Hande Fırat'ın sunduğu Gece Görüşü programına katılan Zafer Şahin ile Hulki Cevizoğlu'ndan CHP ile ilgili çarpıcı açıklamalar geldi. 

CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun randevu almadan kurumların kapısına dayanmasını değerlendiren Zafer Şahin, CHP Genel Merkezi'nde insanların randevu verilmediği takdirde içeri girme imkanının olmadığını ziyaretçilerin de sadece görüşeceği kata çıkarıldığını dile getirdi. 

Hulki Cevizoğlu ise kendi programı olan Cevizkabuğu'na konuk ettiği Yenilik Partisi lideri Öztürk Yılmaz'ın CHP ile ilgili okuyucudan gelen soruya verdiği cevaba dikkat çekti. 

2015-2018 yılları arasında CHP Milletvekili olan ve bir dönem de Genel Başkan Yardımcılığı görevini üstlenen Öztürk Yılmaz'ın  partide görev yaptığı süre içinde dahi binanın 14. katına çıkamadığını anlatan Cevizoğlu bu katın sırrını sordu. Zafer Şahin ise o katta "ikametgah adresi ABD'de olan ama Türkiye'de yaşayan"ların bulunduğu danışmanların katı olduğunu söyledi.

Yorumlar 152 Yorum Var
  • Sergen 17.01.2022 21:19
    Adamın derdi randevu alıp konuşmak değilki,Derdi ortamı germek. Yemezler Kılıçtaroğlu yemezler. Sen boş vaatlerine devam et.
  • YUSUF.İR 13.01.2022 15:45
    Kafam karıştı esabim bozuldu.
  • Avşaroğlu 13.01.2022 14:50
    Kılıçdaroğlu'nu yöneten ve CHP-İP-HDP ittifakını yönlendiren Amerika-İsrail-Fetö ajanlarının konumlandığı çalışma mekanı olsa gerek. Ülkemizi bu odada çalışarak parçalamaya çalışıyorlar demek ki. CHP ülkemizi parçalama üssüne dönüştürülmüş gibi gözüküyor. Hep diyorum, HDP'yi kapatmak yetmez, CHP'de kapatılmalı. Gizli ihanet merkezi CHP. Herkes uyansın artık.
  • yanliź kurt 07.01.2022 23:11
    okatta bulunanlar chpyi asıl yönlendirip yöneten ittihat terakki kalintilari olan kökleri dişa bağimli localararin emrindeki osmanliyida parcalatmiş olup yikan masonlardir turkiye cumhuriyetinde mason localari bir daha açilmamak suretiyle kesinlikle kapanmalidir bütün masonlarda vatandaşliktan çikarilarak sınır dışı edilmelidir kesinlikle
  • Muhaberat 07.01.2022 17:22
    14. kattakiler aslen, asla ve KAT'A bu Vatanın Evlatları olamaz onlar 100 sene önce Vatanımızı sömürgeleştirmek için kurulan planın hizmetkarları ve ayakçılarıdır yalandaroğlu da onların kapısında bekleyen bekçi mahlukatıdır(anlayan anlamıştır)!!!
Daha fazla yorum görüntüle