Mustafa Sarıgül: Esnafa ve çiftçiye sıfır faizle kredi verilsin

Türkiye Değişim Partisi (TDP) Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, "TOBB dahil tüm birlikler, KOBİ'lere, esnafa ve çiftçiye sıfır faizle en az 3 yıl ödemesiz kredi desteği versin." dedi.

Mustafa Sarıgül: Esnafa ve çiftçiye sıfır faizle kredi verilsin
Mustafa Sarıgül: Esnafa ve çiftçiye sıfır faizle kredi verilsin
GİRİŞ 17.01.2022 13:33 GÜNCELLEME 17.01.2022 13:33
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Türkiye Değişim Partisi (TDP) Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, partisinin Genel Merkez binasındaki Merkez Yürütme Kurulu (MYK) toplantısı öncesi basın açıklaması yaptı.

Elektrik ve doğal gaz faturalarının evlerde huzur bırakmadığını belirten Sarıgül, fiyat artışlarının esnafı, çiftçiyi ve KOBİ'leri zor duruma soktuğunu ifade etti.

Elektrikte düşük tarife sınırının aylık 150 kilovatsaatten, 230 kilovatsaate yükseltilmesi gerektiğini dile getiren Sarıgül, elektrik, doğal gaz ve suda KDV oranının yüzde 1'e düşürülmesi önerisinde bulundu.

"SIFIR FAİZLE KREDİ VERİLSİN"

Esnafa sicil affı çıkarılması gerektiğini vurgulayan Sarıgül, "TOBB dahil tüm birlikler, KOBİ'lere, esnafa ve çiftçiye sıfır faizle en az 3 yıl ödemesiz kredi desteği versin." görüşünü paylaştı.

Sarıgül, ekonomik milliyetçilik yaptıklarını belirterek, "Ekonomik milliyetçilik, ülkemizin tarımını, turizmini, sanayisini, fabrikalarını, tesislerini korumaktır. Paramızın değerini korumaktır. Varlıklarımızın satılmasına karşı çıkmaktır. Ekonomik milliyetçilik, Türkiye Cumhuriyeti pasaportunun itibarlı olmasıdır. Dünyanın bir başka ülkesinde Türk markalarını görünce gurur duymaktır. Türk insanının daha iyi yaşamasını istemektir." diye konuştu.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 13
  • Caner can 2 yıl önce Şikayet Et
    devlet çiftçiye destek veriyor çoğu çiftçilikle alakası olmayan yerlerde kullanıyor.
    Cevapla
  • Yaşar dede 2 yıl önce Şikayet Et
    Sarı gül dünyadan haberin yok her esnafın 2 evi 2 arabası ve epeyce de doları ve altını var, ne oluyorsa sabit gelirliye oluyor,
    Cevapla
  • abdullah 23 2 yıl önce Şikayet Et
    halkımızın içinde dolandırıcı ve alçak varsa devlet ne yapsın.devletin tarım için verdiği krediyle dolar alan alçaktır namussuzdur.biz düzelmezsek devlet de düzelemez. söyledikleri çok mantıklı chp nin yerini doldurabilir.inceden daha iyi.
    Cevapla
  • Murat 2 yıl önce Şikayet Et
    Adamin dunyadan haberi yok nede olsa eski chp li zaten cifciye veriliyor
    Cevapla
  • 1453 2 yıl önce Şikayet Et
    Verildi de ne yaptılar iş yapacaklarına dolarcılık oyadılar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İBB'nin metro beceriksizliğinde yeni adres: Tam 5 gündür kapalı!
Erdoğan-Özel görüşmesine CHP'den ilk itiraz Kılıçdaroğlu'ndan geldi