MHP Lideri Bahçeli, Kemal Kılıçdaroğlu'nun "kapak olsun" çıkışına "Şunu demek isterim ki biz tencere veya şişe değiliz ki kapak bizi bulsun. Sayın Kılıçdaroğlu sokak lambası gibi olma ki kime yandığın belli olsun." sözleriyle cevap verdi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu geçen haftaki grup toplantısında konut alana vatandaşlık verildiğini söyleyerek MHP lideri Devlet Bahçeli'ye göndermede bulunmuş "Bu da Bahçeli'ye kapak olsun." demişti.

BAHÇELİ'DEN CEVAP

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında Kılıçdaroğlu'nun "Kapak olsun" çıkışına şu sözlerle cevap verdi;

CHP zihniyeti terörist Demirtaş'ın yanında, Sorosçu Osman Kavala'nın izindedir. Anlayamadığımız nokta CHP'lilerle birlikte yabancı ülke diplomatlarının mahkemede ne aradıklarıdır. Osman Kavala, Türkiye'yi sevmemesine rağmen CHP'lilerin Kavala sevgisi neye yorumlanmalıdır. Yoksa Kılıçdaroğlu'nun kafasında cumhurbaşkanı adayları arasında Osman Kavala da mı vardır! 'Bu Bahçeli'ye kapak olsun' diyen Kılıçdaroğlu'na şunu demek isterim ki biz tencere veya şişe değiliz ki kapak bizi bulsun. Sayın Kılıçdaroğlu sokak lambası gibi olma ki kime yandığın belli olsun. Bu yıl ki piyangonun Kılıçdaroğlu'nun çıkmadığına çok şaşırdım, halbuki bütün numaralar ondaydı. 

Yorumlar 42 Yorum Var
  • Huzur 19.01.2022 18:30
    Başkanım serok%01 alacağını sanmam onun için kendine yer arıyordur
  • Huzur 19.01.2022 18:28
    Başkanım serok %01 alacağını sanmam onun için kendine yer arıyordur
  • Gül 18.01.2022 21:20
    Açtıkları rakı şişesi kapakları ile karıştırır oldu. Sayın Bahçeli konuşmanız yerli yerinde Kemalin ayküsü yetmez ama bizler çok iyi anladık ağzına sağlık.
  • Arif kabaçali 18.01.2022 19:50
    Sayın büyüğüm Devlet Bahçeli anaokulunda ki çocuklara anlatır gibi, öğrenme güçlüğü çeken vatandaşlarımıza anlatır gibi anlatıyorsun da bu zihniyetin mahsulü malesef mal mal anlamaz, ama anlatma üslubunuz takdireşayan
  • Cahil birisi 18.01.2022 18:50
    Terbiyesiz kemal. (BKN: Murat Bardakçı'nın yazısı) Herşey kemale KAPAK OLSUN.
Daha fazla yorum görüntüle