Sırbistan Cumhurbaşkanı Aleksandar Vucic, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a, resmi karşılama töreninde rüzgar nedeniyle yerinden kalkan halıları düzelten Cumhurbaşkanlığı çalışanlarından övgüyle bahsetti.

Vucic, Türkiye'ye gerçekleştirdiği resmi ziyaret dolayısıyla Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde Erdoğan tarafından resmi törenle karşılandı.

Başkentteki olumsuz hava şartları nedeniyle tören esnasında turkuaz renkteki halılar yerinden kalktı. Halıları o esnada görevli kameraman ve foto muhabirleri ile diğer görevliler düzeltti.

Baş başa görüşme esnasında Cumhurbaşkanı Erdoğan'a görevlilerin hassasiyetinden bahseden Vucic, "Başka hiçbir ülkede görmediğim bir şey. Rüzgar halıları kaldırdığında karşılama töreninde bu iş yapacak kimse yoktu. Baktım ki fotoğrafçısı kameramanı hepsi el ele verip düzelttiler. Bu onların hepsinin devletine ve size olan sevgi ve saygılarını gösteriyor." dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan da Vucic'in sözlerini tebessümle karşıladı. Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun da sosyal medya hesabından o anın görüntülerini ve Vucic'in sözlerini paylaştı.

Yorumlar 46 Yorum Var
  • bunyamin 19.01.2022 17:48
    Bizler yapilan isin ucundan tutmayi severiz corbada tuzumuz olsun
  • Müslüman 19.01.2022 15:33
    Düşman unutulmaz fakat şuan çıkarları korumak zorundayız. Zamanı gelince herşeyin hesabı sorulur
  • AyYıldız 19.01.2022 14:20
    Türk Milleti ; Vatanına , Bayrağına , Misafirine saygılı bir millettir.
  • ertan 19.01.2022 13:44
    katlettiğiniz boşnak kardeşlerimizzin kanı üzerinizde .bunları adam yerine koyup ülkeme sokmayacaksın.
  • Can 19.01.2022 13:41
    İstediğiniz kadar yüzümüze gülün iyi geçinin geçmişi unutmadık! Katliamlarınızı unutmadık ! Zamanı gelince iflahınız kesilecek !
Daha fazla yorum görüntüle