Sadece gençlerle yapılan seçim anketinde Erdoğan farkı ortaya çıktı

15-25 yaş arası gençlerle yapılan son anketlere göre, AK Parti’nin oy oranı yüzde 40. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı tercih edenlerin oranı ise yüzde 50’nin üzerinde.

GİRİŞ 22.01.2022 09:17 GÜNCELLEME 22.01.2022 10:08
Bu Habere 356 Yorum Yapılmış

2023 seçimleri için hazırlıklarına başlayan AK Parti, sıklıkla gençlerin nabzını tutuyor.

15-25 yaş arası gençlerle yapılan son anketlere göre, AK Parti, yüzde 40 oy oranı ile gençlerin ilk tercihi. AK Parti’nin en yakın rakibi olan CHP ile arasında oy farkı ise en az 10 puan. Anketlerde, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın oy oranı da yüzde 50’nin üzerinde. AK Parti kaynakları, bugüne kadar yapılan anketlerde Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın oy oranının yüzde 50’inin altına hiç düşmediğinin altını çizdi.

GENÇ VEKİLLERLE TOPLANTI
Geçtiğimiz günlerde AK Parti Genel Merkezi’nde partinin genç milletvekilleriyle bir toplantı yapıldığı, toplantıda gençlerle ilgili anket sonuçlarının masaya yatırıldığı ve önümüzdeki süreçte atılacak adımların değerlendirildiği öğrenildi. Ayrıca, Cumhurbaşkanı Erdoğan da ‘teknofest kuşağı’ olarak tanımladığı gençlerle sık sık bir araya geliyor.

Cumhurbaşkanı ErdoğanEN AZ 2 DEFA ZİYARET
AK Parti kurmayları “Z kuşağıyla bir sıkıntımızın olması söz konusu değil. Çünkü en başta biz gençler arasında öyle bir ayırım yapmıyoruz. Z kuşağı, gençlerin kullandığı bir tabir değil. AK Parti; gençleri dinleyen, şikâyet ve temennilerini dinleyen ve buna yönelik hızlıca aksiyon alabilen, yegâne bir parti. Gençlerden gelen talepleri hızlıca yerine getiriyoruz. İlk defa oy kullanacak tüm seçmenlerimizi en az 2 defa ziyaret edeceğiz. Mahalle ve üniversite programları yapacağız. Üniversitelerde bir seferberlik başlatacağız. Cumhurbaşkanı’mız adına sosyal medyayı kullanarak, kendimizi, partimizi, yapacaklarımızı en doğru dille anlatmak için çalışacağız” dedi.

KAYNAK: TÜRKİYE GAZETESİ
YORUMLAR 356
  • Mehmet.. 2 yıl önce Şikayet Et
    Böyle diye diye oydunuz altını. Gençler den yüzde 10 zor oy alir.
    Cevapla
  • Mehmet.. 2 yıl önce Şikayet Et
    Böyle diye diye oydunuz altını. Gençler den yüzde 10 zor oy alir.
    Cevapla
  • vatandaş 2 yıl önce Şikayet Et
    Bir yanlışlık olmalı KIlçdaroglu ,Meralim,Ekremim ,Mansurum ,bunlar boş adamlar değil gece gündüz çalışıyorlar yollar köprüler barajlar uydular ihalar sihalar okullar hastaneler nükleer santraller tokiler füzeler tanklar helikopterler tüneller hava meydanları bu yapılanlar oradayken adamları hakkını yemiyelim karşı çıkıyorlar her şeye yapılmasın olmasın istemezük diyerek .....
    Cevapla
  • çağan 2 yıl önce Şikayet Et
    Erdoğanı niye desteklesinler ki? Gençlerin çoğunluğu ülkeden gitmek istiyor, tarihin en yüksek genç işsizlik var. Üniversiteyi bitiren genç bile asgari ücret bile almıyor.!
    Cevapla
  • Burak 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu sosyal medyadaki Z kuşağı neden benim çevremde yok herkezmi sayın cumhur baskanimizi destekler muhalefetin türübunlere oynamayı bırakması lazım ortaya birşey koymak yok laf cambazlığı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsmail Saymaz: Bir binayı almayı beceremeyenlere iktidarı teslim ederler mi?
CHP'deki "para sayma" soruşturmasında yeni gelişme! Şüphelilerin ifadeleri ortaya çıktı