İstanbul'da kar yağışının etkili olduğu ve vatandaşların yollarda kaldığı anlarda İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun balık restoranında İngiliz Büyükelçi ile balık keyfi skandalına Fatih Portakal bile dayanamadı. Portakal, İmamoğlu ve yurt dışına çıkan Murat Ongun'a şu sözlerle tepki gösterdi:

Ekrem İmamoğlu'nun o gün yemeğe gitmesini normal karşılamıyorum. Anormal bir günden bahsediyoruz. Yemeğe gittiğini ilk gün söylemesi gerekiyordu. İngiliz Büyükelçisiyle bir araya gelebilir ama İmamoğlu'nun o gün yemeğe gitmemesi gerekirdi. Kentini kar altındayken ekipleriniz mücadele ediyorken, uykusuz kalsanız da gitme hakkınız yok bir Belediye Başkanı olarak. İşçiniz memurunuz karla mücadele ederken sizin yemeğe gitme hakkınız yok. Bunun bir özürü de olamaz. Ben buna sadece öngörüsüzlük diyorum. Bir belediye başkanı bunu nasıl düşünemez.

MURAT ONGUN'A TEPKİ: KABUL EDİLEMEZ

Başkanın sağ kolu denilebilecek kişinin de yurt dışında olması kabul edilebilecek bir şey değil. Başkandan sonra en yetkili kişi olarak önceden karın geleceğini biliyorsunuz. Milletin aydınlatılması gerekiyor ve siz yurt dışına gidiyorsunuz. 

Yorumlar 439 Yorum Var
  • VEDAT 29.01.2022 22:56
    Sayın Portakal, adamın derdi İstanbul veya memleket değil. Hala anlamadınız mı? Memleketin başına geçmesi için parlattığınız buzdağının bu daha görünen yüzü, bu buzdağının altındakilerden Allah ülkemizi muhafaza eylesin.
  • Zeki 28.01.2022 19:35
    Sayın Portakal sizden çok hoşnut olmam fakat bu açıklamanıza katılıyorum doğru ya doğru söylediniz
  • Selim 28.01.2022 17:47
    Belediye başkanı karla mücadele etmez. Kadrosu bu işi yapar. Belediye başkanı yönlendirir. Şimdi karla mücadelede işi bilen elemanlar görev başında değil. Yerine alınan elemanlar bu konuda eğitimsiz ve tecrübesiz. Maça çıkacan bu maça hazır bir kadron yok. Bu kadroyu olası kar mücadelesi için yetiştirmemişsin. Liyakatsiz elemanlar ile karla nasıl mücadele edecen. Belediye başkanı yemeğe gitmese ne değişecek? Aslında ana sorun burası. Siyaseten hizmet edeni seçmeyen halk bunu anlıyor mu?
  • Ardahan li 28.01.2022 17:04
    doğru söze ne denir teşekkür ederim sayın bay portakal doğru bir söz söylemişsin nihayet
  • Songül Türk 28.01.2022 14:40
    Objektif okulunuz takdire şayan
Daha fazla yorum görüntüle