İBB AK Parti Grup Başkanvekili Tevfik Göksu, karla mücadelede sınıfta kalan İBB Başkanı İmamoğlu'nun belediyenin projelerinin engellendiğine yönelik iddialarına canlı yayında tek tek yanıt verdi.

Kente yağan kar sonrası adeta sistemi çöken İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin Başkanı Ekrem İmamoğlu, dün katıldığı canlı yayında bazı iddialar ortaya attı.

Binlerce vatandaş karla mücadele ederken bir balıkçıda yemek yemesiyle eleştiri oklarını üzerine alan İmamoğlu, Sefaköy-Beylikdüzü metro hattı ve Halk Ekmek'le ilgili engellemelerle karşılaştıklarını söyledi.

İBB AK Parti Grup Başkanvekili Mehmet Tevfik Göksü da bugün Ülke TV'de katıldığı "Başkanlar Konuşuyor" programında İmamoğlu'nun iddialarını çürüttü.

 

Yorumlar 118 Yorum Var
  • aynen 31.01.2022 18:30
    Sucluluk pisigolejisi sucunu örtme paniyi sarmis ibb baskanini yani tusmus ne cıkarsam diye urasıyor trleriyle
  • yusuf 31.01.2022 09:45
    "zihniyet de araç olarak görürsen vatandaşı o zaman hizmet yapmaz algı yaparsın." güzel bir yaklaşım. durumu özetlemiş.
  • Vatan evladı 31.01.2022 01:08
    Tek kelimeyle İstanbul Binali Yıldırım gibi hizmet adamını elinden kaçırdı Canım İstanbul'a yazık oldu.
  • Ahmet Hoca 30.01.2022 18:14
    CHP yönetimince şişirilmiş koskoca bir balondur İmamoğlu. Devleti yönetmeyi geçelim, İstanbul Belediyesini yönetecek bir altyapı, vizyon ve yeteneğinin olmadığını defalarca kanıtladı. Erdoğan'ı devirmek için muhalefeti destekleyeceklerini söyleyen Batılı dostlarıyla bu işin planlarını görüştüğü apaçık ortada değil mi?
  • Oltaya takılan 30.01.2022 15:16
    Balık ızgara mı? Tava mı? Mevsimine uygun mu?
Daha fazla yorum görüntüle