Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan BBP Genel Başkanı Destici'ye tebrik telefonu

Cumhurbaşkanı Erdoğan, BBP Genel Başkanı Mustafa Destici'yi arayarak Büyük Birlik Partisinin 29. kuruluş yıl dönümünü tebrik etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan BBP Genel Başkanı Destici'ye tebrik telefonu
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan BBP Genel Başkanı Destici'ye tebrik telefonu
GİRİŞ 30.01.2022 11:51 GÜNCELLEME 30.01.2022 14:47
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Erdoğan, ayrıca Büyük Birlik Partisinin kuruluş yıl dönümü dolayısıyla düzenlenen programa yazılı bir mesaj gönderdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, mesajında şunları kaydetti:

“Nazik davetiniz için teşekkür ediyor, sizlerin şahsında Büyük Birlik Partisi’nin kıymetli mensuplarına en kalbi selam ve muhabbetlerimi iletiyorum. Ülkemizin köklü siyasi hareketlerinden birisi olan Büyük Birlik Partisi’nin 29. kuruluş yıl dönümünün ülkemiz, milletimiz ve demokrasimiz için hayırlı olmasını diliyorum. Bu vesileyle Büyük Birlik Partisi’nin kurucu genel başkanı, dava ve gönül adamı merhum Muhsin Yazıcıoğlu kardeşimizi de bir kez daha rahmetle yâd ediyorum. Büyük Birlik Partisi yönetimini Merhum Muhsin Yazıcıoğlu’nun emanetini yaşattığı, geride bıraktığı aziz mirasa sahip çıktığı için tebrik ediyorum.

Son 29 yıldır olduğu gibi Cumhuriyetimizin 100’üncü yılını kutlayacağımız 2023’e giden süreçte de Büyük Birlik Partisi’nin milletten, milli iradeden, milletin menfaatlerinden yana tavır almaya devam edeceğine inanıyorum. Bu düşüncelerle Partinizin 29. seneidevriyesini tebrik ediyor, Büyük Birlik Partisi bünyesinde ülkemizin gelişmesi, demokrasimizin güçlenmesi, milletimizin huzur ve kardeşliği için gayret gösteren herkese teşekkür ediyorum.”

NUMAN KURTULMUŞ PROGRAMA KATILACAK

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Büyük Birlik Partisi’nin kuruluş yıl dönümü dolayısıyla düzenlenen programa katılması için AK Parti Genel Başkan Vekili Numan Kurtulmuş’u görevlendirdi.

Numan Kurtulmuş da programda yaptığı konuşmada, Büyük Birlik Partisi’nin kurucu genel başkanı merhum Muhsin Yazıcıoğlu’nun yiğit bir Anadolu evladı, sağlam bir Müslüman, değerli bir dava insanı, özü sözü bir, istikamet sahibi, dosdoğru bir insan olduğunu belirtti.

Büyük Birlik Partisi’nin Türkiye’nin milli siyaset geleneğinin önemli bir halkası olduğunu vurgulayan Kurtulmuş, başından itibaren Cumhur İttifakı’na destek veren Büyük Birlik Partisi ile Genel Başkan Mustafa Destici’ye teşekkür etti. 

YORUMLAR 4
  • ademoglu 2 yıl önce Şikayet Et
    Amin
    Cevapla
  • Misafir 2 yıl önce Şikayet Et
    Rabbim Mühsin Yazıcıoğlu (Reisin)Mekanını Cennet Eylesin İnşaAllah
    Cevapla
  • Hasan 2 yıl önce Şikayet Et
    aman Ya Rabbi Gata ya Cami açtı, aman Ya Rabbi Ayasofyayı açtı, aman Ya Rabbi Taksime cami açtı, aman Ya Rabbi Devlet dairelerinde Başörtüsü yasağını kaldırdı. aman Ya Rabbi başörtülü teğmen generalden plaket aldı, aman Ya Rabbi Yargıtay dualı açıldı. aman Ya Rabbi Savaş uçağı üretecek kapasiteye geldik. Ya Rabbelalemin, Cumhurbaşkanımızı başımızdan eksik etme. ömrünü hayırlı ve uzun eyle. Rabbim, Cumhurbaşkanımıza 2023 ve 2028 yıllarında seçim zaferi nasip eyle
    Cevapla
  • Kibar 2 yıl önce Şikayet Et
    Aman Yarabbi faizi meşru gösterip konut sattılar.Aman yarabbim tüm Türkiye'ye parasını bankaya yatiranin faizine bulastirdilar. Hani bizim nasimiz hani bizim kutlu davamız. İnş en kısa zamanda halka dönerler.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Kuantum çağı başlıyor: İnternetin devri kapanacak... Brainet ile iletişim kuracağız!
Son Dakika: ABD’li heyetten Ankara’ya F-16 ziyareti!