Gazeteci Yılmaz Özdil katıldığı bir yayında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu sert ifadelerle eleştirdi. Özdil, garanti bölgelere kendi milletvekili adaylarının yerleştirildiğini vurguladı ve "CHP milletvekillerini yok ettiler. Nasıl olacak? Ben dikkat ediyorum, adam Atatürkçü ise partiden atıyorlar. Bu nasıl Atatürk partisi. Mustafa Kemal gelse partiden ihraç edecekler. Böyle parti olur mu ya?" ifadelerine yer verdi.

Son zamanlarda CHP'deki ihraçlar ve istifalar gündemdeki yerini konurken, CHP'ye yakınlığı ile bilinen gazeteci Yılmaz Özdil konu genelinde değerlendirmelerde bulundu.

"TUNCELİ'DEN ADAY OLSANA KARDEŞİM"

Vekillerin aday gösterildiği illere dikkat çeken Özdil, "Diyarbakırlı adamı getiriyorsun Nişantaşı'ndan aday yapıyorsun garanti. Kendin Tuncelilisin İzmir'den aday oluyorsun. Tunceli'den aday olsana kardeşim." diyerek CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu ve partinin politikasını sert bir dille eleştirdi.

Yılmaz Özdil'den Kılıçdaroğlu'na sert tepki: Mustafa Kemal gelse partiden ihraç edecekler

"KENDİ GARANTİ GÖRDÜKLERİ ADAMLARI ORALARA KOYUYORLAR"

Bu tip konuşmaları yaptığı zaman kendisine CHP tarafından tepki gösterildiğini de aktaran Özdil, "Ben bunu söylüyorum bana kızıyorlar. Ben İzmir çocuğuyum. İzmir'de öyle milletvekilleri var, taksi kullanmadan Basın Sitesi'nden Bozyaka'ya gidemez. Ama İzmir milletvekili. Nasıl olacak? Kendi garanti gördükleri adamları oralara koyuyorlar." dedi.

"MUSTAFA KEMAL GELSE PARTİDEN İHRAÇ EDECEKLER"

Atatürkçü kişilerin partiden ihraç edildiğini vurgulayan Özdil, "Bizim varlığı ile onur duyduğumuz, Cumhuriyetin temel niteliklerine sahip çıkan, Kuvayi Milliye ruhundan olduğuna inandığımız, toplumda karşılığı bulunan bütün CHP milletvekillerini yok ettiler. Nasıl olacak? Ben dikkat ediyorum, adam Atatürkçü ise partiden atıyorlar. Bu nasıl Atatürk partisi? Mustafa Kemal gelse partiden ihraç edecekler. Böyle parti olur mu ya?" şeklinde konuştu.

Yorumlar 260 Yorum Var
  • serdar 01.02.2022 18:21
    ne yaptın sen yılmaz özdil resmen ayagına sıktın
  • serdar 01.02.2022 18:20
    partiyi resmen mezhepçi bir parti haline getirdiler. alevi olmayanı dışlıyıp partiden yıldırma politikası ile gönderiyorlar.
  • Ahmet 31.01.2022 18:36
    COK haklısınız. Partinin neyi savundugu beli degil.
  • Kerem 31.01.2022 18:11
    sonuç: yarınki seçimde yine CHP ye oy verir. çünkü onlar için tabela daha önemlidir.
  • #vatansever# 31.01.2022 15:20
    Mustafa kemal gelse bunların alayını izmir'den denize dökerdi
Daha fazla yorum görüntüle