Bakan Soylu'dan son dakika operasyon açıklaması: Aleni şekilde gündüz basıp alalım

Son dakika... İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, uyuşturucu operasyonlarıyla ilgili "Artık gece yapmayalım. Gündüz yapalım, gündüz basalım alalım. Aleni şekilde yapıp gerçekleştirelim. Bunu tüm ülkeye yayalım" dedi.

GİRİŞ 01.02.2022 12:24 GÜNCELLEME 01.02.2022 13:36
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, 2021 yılında Cumhuriyet tarihi rekorlarını kırılarak 22 ton 234 kilogram eroin, 2 ton 841 kilogram kokain ele geçirildiğini duyurdu. Soylu ayrıca bakanlık olarak uyuşturucu operasyonları için aldıkları yeni kararı duyurdu.

Antalya’da düzenlenen Narkotik Suçlarla Mücadele Değerlendirme Toplantısına katılan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, uyuşturucu operasyonlarıyla ilgili çarpıcı bir açıklama yaptı.

"GÜNDÜZ BASALIM ALALIM"

Son zamanlarda uyuşturucuyla mücadelede çok önemli yol katettiklerini belirten Bakan Soylu, yaptığı açıklamada "Uyuşturucu operasyonlarını artık gece yapmayalım. Gündüz yapalım, gündüz basalım alalım. Aleni şekilde yapıp gerçekleştirelim. Bunu tüm ülkeye yayalım" dedi.

CUMHURİYET TARİHİNİN REKORU

2021 yılında uyuşturucuyla mücadelede çok önemli başarılar elde ettiklerini de belirten Soylu "2021 yılında; 22 ton 234 kilogram eroin bu cumhuriyet tarihinin rekorudur, 2 ton 841 kilogram kokain buda rekordur, 5 ton 518 kilogram metamfetamin buda cumhuriyet tarihinin rekorudur, 8 milyon 454 bin 308 adet sentetik ecza buda rekordur, 70 milyon kök kenevir yakaladık” dedi.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 7
  • bayram 2 yıl önce Şikayet Et
    terörü uyuşturucu ile mücadeleyi bitireceğiz inşaallah
    Cevapla
  • şükrü 2 yıl önce Şikayet Et
    Memleket boğazına kadar uyuşturucu batagına girmiş yeni uyanıyorlar.Üstelik Torbacıları değil asıl satıcılara baskını yapın Peynir Zeytin satın alınır gibi cok serbest rahat bir şekilde alıyorlar.
    Cevapla
  • Türk 2 yıl önce Şikayet Et
    Mecliste ve güzel Türkiye'mizde terörist vatan hainlerini istemiyoruz. Gereğini yapın sayın bakanım.
    Cevapla
  • Emekli 2 yıl önce Şikayet Et
    Yaptında yapma mı dedik.
    Cevapla
  • muzafer ipek trabzon 2 yıl önce Şikayet Et
    aynen bakanım hiç göz yaşına bakma gündüz gece senden başkası yapamaz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Mevduatta parası olanlar dikkat: Süresi 30 Nisan'da bitiyor!
İsmailağa Cemaati'nin yeni lideri belli oldu