HDP İstanbul Milletvekili Oya Ersoy TBMM'de gerçekleştirdiği konuşmada dine ve Osmanlı devletine yönelik çirkin hakaretler içeren cümleler sarf etti. İslam dinini gericilikle suçlayan Ersoy'un bu konuşmasının provokatif bir şekilde özellikle Regaip gecesi yapması büyük tepki çekti.

HDP İstanbul Milletvekili Oya Ersoy TBMM'de yaptığı konuşmada dini hükümlere ve Osmanlı Devleti'ne yönelik hakaretlerde bulundu.

KANDİL GECESİ PLANLI KONUŞMA MI?

Ersoy'un yaptığı konuşmanın Regaip Kandili gecesi olmasının planlı olabileceği de gündeme gelirken, Ersoy'a sosyal medyadan tepki yağdı.

İSLAM'A VE OSMANLI'YA HAKARET

HDP'li Oya Ersoy konuşmasında "Size neden gerici diyoruz biliyor musunuz? Çünkü sizler 500 yıl geride kalmış Osmanlı'yı, 1500 yıl geride kalmış din esaslı toplum düzenini yeniden hortlatmaya çalışıyorsunuz. Biz kadınlar özgür olabileceğimizi öğrendik ve ne 500 yıl ne de 1500 yıl öncesine gitmeye niyetimiz yok. Götüremezsiniz." ifadelerini kullandı.

AK PARTİLİ FATİH ŞAHİN: DEĞERLERİMİZE DÜŞMANLIK ETMEYE DOYMUYORLAR

AK Parti Genel Sekreteri ve Ankara Milletvekili Fatih Şahin: HDP'li bu şahıs, TBMM çatısı altında, aziz ve mübarek Regaib Gecesi'nde (belki de özellikle bu gecede) ecdadımıza, dinimize, dinimizin hükümlerine yönelik çirkin hakaretlerde bulundu. İslam'a, inançlarımıza, değerlerimize, insanımıza, ülkemize düşmanlık etmeye doymuyorlar.

AK PARTİLİ ÖZEL: ARKAİK GERİCİ ZİHNİYET

AK Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel: İnsanlık tarihi; son şulesi 1500 yıl önce beşeriyeti aydınlatan “Nur”u, ağızlarıyla söndürmeye kalkışanların hezimeti ve helakıyla dolu… Bu arkaik gerici zihniyetle mücadele, siyasetimizin değil, varlığımızın gereğidir!

Yorumlar 836 Yorum Var
  • İslam Sarıtürk 24.02.2022 10:23
    Azılı kefereler kudurdukça kendilerini güçlü zannediyorlar, daha da azıyorlar daha da pervasızlaşıyorlar... Ama kendilerini nasıl ebedi bir felaketin beklediğini hiç düşünmüyorlar. Geliyor gelmekte olan... Bu azgınlar güruhu ise nasıl azaba uğrayacaklarının farkında değiller. Cehennemin dibi, dibin dibi onun da dibi var... Son sürat yeni diplere koşuyorlar, farkında değiller...
  • XMEN 24.02.2022 10:13
    Bize gerici diyenler önlerine baksın nereye ilerliyorlar alkıllarnı başlarına almazlarsa sonu gay çukuru olabilir
  • SARIÇİÇEK 18.02.2022 17:24
    yazık Fani dünya için Ahiretini helak etmiş YAŞASIN CEHENDEM..
  • Süleyman Kaman 06.02.2022 22:58
    O zaman cehennemî tercih etmişsiniz
  • Maksude 05.02.2022 14:56
    Sizler kendini beyenmiş okala zihinlersiniz o aklınızı kendinize saklayın Allah tez zamanda kökununuzu korutsun inşallah Allah bizleri İslâm dininin temel özünden ayırmasın vatanımızı bayrağımızı milletimizi korusun sizler gibi virüslerden Aminnn
Daha fazla yorum görüntüle