AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz 6 muhalefet partisinin bir araya gelmesini değerlendirerek "Önemli olan bir araya gelmeleri değil onları bir masada toplayan üst akıldır" dedi.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz Haber7'ye gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

"HDP'Yİ UTANDIKLARI İÇİN GİZLİ TUTMAYA ÇALIŞIYORLAR"

Açıkgöz, Cumartesi günü CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun davetiyle bir araya gelen İYİ Parti, Saadet Partisi, Gelecek Partisi, Demokrat Parti ve DEVA Partisi Genel Başkanlarının toplantısı hakkında şu ifadeleri kullandı;

Utandıkları bir ittifak yapmak istemiyorlar. HDP ile utandıkları için bunu gizli tutmaya çalışıyorlar. Masaya nasıl geldikleri değil de kimler tarafından oturdurdukları çok önemli. Bunu kaçırmamamız gerekiyor. Bir üst akılla birbirine benzemez tamamen ayrı dünyaların tek bir amaçla Recep Tayyip Erdoğan'sız bir Türkiye'yi inşa etmek için bir araya gelmeleri çok manidar. 

6'lı toplantıda resmi çeken HDP''ydi. Masada olması gereken de HDP'ydi. Bunları milletimizden saklamasınlar. Milletimiz ferasetiyle bütün olan bitenleri görüyor. Cumhur ittifakını aziz milletimiz kurdu ve büyüttü. Değil masada toplanmak sahada olsalar da iş yapamayacaklar. Çünkü amaçları sadece ve sadece Erdoğan'a düşmanlık. 

"BAY KEMAL'İN HELALLEŞMESİ"

CHP'nin hellalleşme çıkışının samimi olmadığının altını çizen Açıkgöz "28 Şubat bu ülkenin inanan insanlarının üzerinden bir silindir gibi geçti. Bay Kemal'in bunu bir helalleşmeyle ilgili bir tarih olarak görüyoruz ama Bay Kemal'in helalleşmeye şehitlerimizden, mağdur vatandaşlarımızdan başlaması gerekiyor. Onların hakkını ödeyemeyecek." dedi.

KANAL 7 MEDYA GRUBU'NA ZİYARET

Açıkgöz, Kanal 7 Medya Grubu'nun yeni binasına yaptığı ziyaretle ilgili "Kanal 7 gerçekten halkımızın sesi olup güncel olayları takip eden beğeni ile takip edilen bir kanal. Çalışmalarınızda da başarılar diliyorum. Yayın hayatına renk katan, doğru haber aktaran, insanların haklarına özgürlüklerine ve kutsallarına sahip çıkan bir kanal. Tebrik ediyorum." ifadelerini kullandı.

 

Yorumlar 25 Yorum Var
  • Cancağızım 15.02.2022 11:28
    Berkay aklı başında olan taraf olur neye taraf olduğunu bilir tek sermayesi Erbakan'ın oğlu olması safı belli olmayan bertaraf olur. 6 Benzemez bir olurken fatihin derdi ne acaba!
  • izmirli 15.02.2022 11:20
    kesinlikle katılıyorum. birileri bunlara akıl vermese, bunlar bir araya gelemezler. imkansız
  • Mustafa 15.02.2022 11:16
    Super tesbit.
  • ali 15.02.2022 10:05
    6sıda fetö partisi Atatürk bunları sınırdışı ederdi
  • Berkay 15.02.2022 08:33
    Hiç alakam olmasa da bu seçimde Fatih Erbakana oy vereceğim. Tek aklı başında aday o şuan, benim için. takım tututar gibi parti tutmayı bırakın artık.
Daha fazla yorum görüntüle