Sarıgül'den sürpriz çıkış: Bütün belgeleri ile açıklayacağım

Türkiye Değişim Partisi (TDP) Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, 28 Şubat’ın ne olduğunu, 28 Şubat’ta neler yaşandığını belgeleriyle açıklayacağını duyurdu.

Sarıgül'den sürpriz çıkış: Bütün belgeleri ile açıklayacağım
Sarıgül'den sürpriz çıkış: Bütün belgeleri ile açıklayacağım
GİRİŞ 21.02.2022 17:52 GÜNCELLEME 21.02.2022 21:06
Bu Habere 63 Yorum Yapılmış

Türkiye Değişim Partisi (TDP) Genel Başkanı Mustafa, “28 Şubat’ın ne olduğunu, 28 Şubat’ta neler yaşandığını, birçok siyasinin korktuğu ve söylemeye cesaret edemediği o askeri darbelerin Türkiyemize neler kaybettirdiğini ya 27 Şubat günü ya da 28 Şubat günü bu kürsüden bütün belgeleri ile ulusuma açıklayacağım” dedi.

“28 Şubat’ın ne olduğunu, 28 Şubat günü bütün belgeleri ile ulusuma açıklayacağım”

28 Şubat hakkında önemli açıklamalar yapacağını söyleyen Sarıgül, “28 Şubat’ın ne olduğunu, 28 Şubat’ta neler yaşandığını, birçok siyasinin korktuğu ve söylemeye cesaret edemediği o askeri darbelerin Türkiye’mize neler kaybettirdiğini ya 27 Şubat günü ya da 28 Şubat günü bu kürsüden bütün belgeleri ile ulusuma açıklayacağım. Bir daha demokrasiyi tehlikeye sokmak isteyenleri, 28 Şubat mantığında olanların ne olduğunu o tezgahların nasıl hazırlandığını da o gün açıklayacağım” diye konuştu.

YORUMLAR 63
  • Süleyman izci 2 yıl önce Şikayet Et
    28 şubatcıların içinde ne işi var bu temel karamollaoğlunun yazıklar olsun ona ve partisine
    Cevapla
  • Yigido 2 yıl önce Şikayet Et
    Geç bunları MUSTİ ARTIK ÇOK GEÇ ŞİMDİYE KADAR AKLIN NEREDEYDİN
    Cevapla
  • K.y 2 yıl önce Şikayet Et
    28 .subatta arinç .gul .ahmetali kemal 15.temmudada 28.subattada saklandilar ondan sonra onlerine tepsi.hazir gelindece istemez yan cebime koy sizi gibi kpy koycular.
    Cevapla
  • K.y. 2 yıl önce Şikayet Et
    Kaç banka hortumlandi basortusu zulmunumu faizlerin bir gecede kaç oldugunumu o gun ekonominin dumenindeki f.oztrakin neyaptiginimi say say bitmeyen zulumlerimi anlatacak sapsarigullu.
    Cevapla
  • temsil 2 yıl önce Şikayet Et
    28 şubat başörtüsü bunların hepsini reis halletti çok şükür bu işlerden kimseye hayır gelmez artık yeni bir şey söyleyin 40 tane parti ülkede israf zaman kaybı dsp de toplanıp merkez sol olunki kılıçtardan kurtulun hepinize vurdu satırı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Muhalefet medyasından Merkez Bankası'na operasyon girişimi!
Jakuzi yalanı çürüdü: Fonlu medyanın 'Sancaktepe' yayınına Nevşin Mengü bile inanmadı