Temel Karamollaoğlu'ndan 28 Şubat açıklaması

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, 6 muhalefet partisinin 28 Şubat'ta yapacağı açıklama için, "Tabiri caizse 28 Şubat'ın defterini yine bir 28 Şubat günü hep birlikte düreceğiz." dedi.

Temel Karamollaoğlu'ndan 28 Şubat açıklaması
Temel Karamollaoğlu'ndan 28 Şubat açıklaması
GİRİŞ 23.02.2022 14:39 GÜNCELLEME 23.02.2022 14:58
Bu Habere 136 Yorum Yapılmış

Karamollaoğlu, partisinin genel merkezinde düzenlediği basın toplantısında, gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

27 Şubat 2011'de vefat eden eski Başbakan Necmettin Erbakan'ın hayatının mücadeleyle geçtiğini, hayatının her döneminin ayrı ayrı ele alınmasının gerektiğini belirten Karamollaoğlu, Erbakan'ın, cesur bir dava adamı ve kararlı bir lider olduğunu söyledi. Karamollaoğlu, Erbakan'ın Türkiye, İslam alemi ve bütün insanlığın huzura, barışa kavuşabilmesi için büyük gayret gösterdiğini dile getirdi.

28 Şubat darbesini unutmadıklarının altını çizen Karamollaoğlu, "28 Şubat'la birlikte Erbakan Hocamızın önünü kesmek isteyenler, millete ağır bir darbe vurduklarının farkına varmışlardır. 28 Şubat, ekonomik ve sosyal maliyetlerinin yanında milletin hafızasında derin travmalara sebep oldu. Bugün ne yazık ki millet olarak o travmaların bedelini ödüyoruz." diye konuştu.

28 ŞUBAT AÇIKLAMASI

Ankara'da 28 Şubat Pazartesi günü tarihi bir toplantı yapacaklarını belirten Karamollaoğlu, "Siyasi partilerimizin genel başkanlarıyla birlikte bir daha 28 Şubat'lar yaşanmasın, demokrasiye karşı kimse vesayet kurma hevesinde bulunmasın diye hazırlamış olduğumuz güçlendirilmiş parlamenter sisteme geçişi milletimize duyuracağız. Tabiri caizse 28 Şubat'ın defterini yine bir 28 Şubat günü hep birlikte düreceğiz." ifadesini kullandı.

RUSYA-UKRAYNA KRİZİ

Rusya-Ukrayna arasında yaşanan gerilime de değinen Saadet Partisi Genel Başkanı Karamollaoğlu, iki ülke arasındaki gerilimi endişeyle takip ettiklerini aktardı. Karamollaoğlu, "Biz Ukrayna'nın toprak bütünlüğüne saygı gösterilmesi gerektiğine inanıyoruz. Ukrayna'yı bir devlet olarak tanımamak Rusya'ya bir şey kazandırmaz. Müdahalesine bir gerekçe hazırlar ama bu ne kendisine ne de dünya barışına katkı sağlar." değerlendirmesinde bulundu.

Ukrayna'da soydaşların ve Müslümanların da yaşadığını dile getiren Karamollaoğlu, "Biz 2014 yılında Kırım'ın ilhakı neyse Rusya'nın şu anda Ukrayna'daki müdahalesini de aynı çerçevede mütalaa ediyoruz." görüşünü paylaştı.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 136
  • İsa 2 yıl önce Şikayet Et
    Gerçek Erbakancilarin hicbiri senin yaninda degil kusura bakma biz enayi degiliz bir de ekranlarda kilicdarogluyla hicbir farkin yok hatta ona payanda oluyorsun.. erbakanin adini da kirletme pis islerine bulastirma
    Cevapla
  • Selım 2 yıl önce Şikayet Et
    Yaa Bi yuru git kimi kandırıyorsun sen baktılarkı millet bu tarihin ozel olarak secıldıgını anladı kıvranıp duruyor sahtekar sen degılmis in 28 subatın basındakı ayagı ugur dundara plaket veren hani su isi gucu kim namaz kılıyor olan sahsıyet su sıvas olaylarınıda iyi arastırmak lazım. Bu temel erbakan hocayı yıkmak ıcın refahın ıcıne sokulmus bir ajanmı acaba diye dusunuyor insan butun bu olanlara bakınca
    Cevapla
  • Yusuf Türkmen 2 yıl önce Şikayet Et
    Bilge başkanımız sayın Karamollaoğlu bey efendi şeytanların sevmediği yiğit Müslüman
    Cevapla
  • Selim 2 yıl önce Şikayet Et
    Sen kafayı yemişsin dayı yazık rahmetli hocanjn kemikleri sizliyor
    Cevapla
  • Selim 2 yıl önce Şikayet Et
    Sen kafayı yemişsin dayı yazık rahmetli hocanjn kemikleri sizliyor
    Cevapla
  • Erbakan hocanın 2 yıl önce Şikayet Et
    Tam bir akıl tutulması saadet diye birşey bırakmadın oylarını bilmiyormusun CHP dalga Kirani ve sigortası ne diyorsun sana asla asla oy yok
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
TBMM’de bir araya geldiler! Cumhurbaşkanı Erdoğan, Özel ile görüşme tarihini duyurdu
Çaldıkları motor başka hırsızlar tarafından çalındı!