Fatih Erbakan'dan EYT’liler ile ilgili açıklama

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Emeklilikte Yaşa Takılanların (EYT) mağduriyetlerinin en kısa zamanda giderilmesi gerektiğini söyledi.

Fatih Erbakan'dan EYT’liler ile ilgili açıklama
Fatih Erbakan'dan EYT’liler ile ilgili açıklama
GİRİŞ 23.02.2022 15:06 GÜNCELLEME 23.02.2022 15:41
Bu Habere 46 Yorum Yapılmış

Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) Federasyonu Başkanı Gönül Boran Özüpak ve 15 ilin EYT Dernekleri Başkanları ve yönetim kurulu üyelerinden oluşan heyet Yeniden Refah Partisi lideri Fatih Erbakan'ı partisinin genel merkezinde ziyaret etti.

Erbakan, burada yaptığı açıklamada, EYT’lilerin sorunun çözülemediğini söyleyerek, "Temenni ediyoruz ki, seçim için bile olsa milyonlarca EYT'linin sorunu çözülsün, bu mağduriyetler en kısa zamanda giderilsin. Eğer çözülmezse defalarca söylediğimiz gibi iktidara gelir gelmez EYT'lilerimizin sorununu çözeceğimizin sözünü verdik. Bununla ilgili kaynak paketlerimiz hazır. Bir senede 150 milyar dolar kaynak bulacağız ve EYT'liler ile birlikte milletimizin sorunlarını çözeceğiz. İnşallah biz en kısa zamanda da bu sorunu iktidara gelir gelmez çözeceğimize dair noter tasdikli çözüm taahhüdümüzü basının önünde imzalayacağız” dedi.

EYT Federasyon Başkanı Özüpak ise, “Seçimin yaklaşması nedeniyle EYT sorununun çözülmesine ilişkin özellikle hükümet tarafında bir hareketlenme görüyoruz. Umuyoruz ki, seçim vaadi olmasından ziyade toplumsal bir sorunun çözümü olarak görülür. Biz emeğimizin karşılığı olanı almak ve adil paylaşım istiyoruz. Anayasal haklarımızın mücadelesini yapıyoruz ve haklarımızı almadan mücadelemizi bırakmayacağız" diye konuştu.

YORUMLAR 46
  • Bluepeace 1 yıl önce Şikayet Et
    Staj sigortası mağdurları asıl anayasal haktır. Kanuna aykırı olarak emeklililigimiz 10 yıl otelenmistir. Hakkımız verilmez ise vereni buluruz. Zaten seçim sözleri var unutmadık.
    Cevapla
  • Mustafa 2 yıl önce Şikayet Et
    Eyt çıkarsa kamuda kaç kişi işi bırakacak, bu oran yüzde on olursa acilen özel sektör yasası çıkmalıdır.
    Cevapla
  • mustafa 2 yıl önce Şikayet Et
    Ben de diyarbakır annelerini ziyaret etti zannettim.
    Cevapla
  • Misafir 2 yıl önce Şikayet Et
    seçim için çözülürse çözülür ancak yoksa zor daha önce de kaç defa çözülecek denilip daha sonra da yok sayıldı
    Cevapla
  • assss 2 yıl önce Şikayet Et
    erbakan markası kalitedir sonuna kadar seninleyiz yolun açık olsun sayın genel başkanım
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Merkez Bankası anketi açıkladı: İşte yıl sonu dolar ve enflasyon tahmini
Tesla'dan Türkiye'ye özel model: Fiyatı yarı yarıya düştü