ÜNİAK AK Parti Genel Merkezi'nde kampa girdi

81 il 207 üniversiteden toplam 425 üniversite öğrencisinin katılımı ile AK Parti Genel Merkezinde 3 gün sürecek ÜNİAK Gençlik Zirvesi’nde bazı AK Parti genel başkan yardımcıları ve bakanlar üniversite öğrencileri ile bir araya gelecek.

ÜNİAK AK Parti Genel Merkezi'nde kampa girdi
ÜNİAK AK Parti Genel Merkezi'nde kampa girdi
GİRİŞ 21.03.2022 14:42 GÜNCELLEME 21.03.2022 14:42

Birçok seminer, söyleşi ve eğitim programına ev sahipliği yapacak ÜNİAK Gençlik Zirvesi AK Parti Genel Merkezi’nde başladı. İlk defa gerçekleştirilen ÜNİAK Gençlik Zirvesi ile ÜNİAK üyesi üniversite öğrencilerine siyaset, ekonomi, uluslararası ilişkiler ve kültür sanat alanlarında katkılar sağlanması hedefleniyor.

Kampın açılışında konuşan AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Eyyüp Kadir İnan kampın amacının gençlerin entelektüel gelişimine katkı sağlamak olduğunu dile getirdi.

AK Parti’nin gençlik vizyonundan bahseden İnan, “Gençlerin fikirlerini, projelerini keşfetmek ve hayata geçirmek, temel ve kültürel değerlerine saygılı ve yenilikçi bakış açısına sahip olan vizyoner gençlerin gelişimine destek olmak ve Türkiye’nin 2023, 2053 ve 2071 hedefleri doğrultusunda sosyal, ekonomik ve demokratik bakış açısına sahip gençlerin entelektüel gelişimine katkı olmak amacıyla bu zirveyi düzenledik.” diye konuştu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın her zaman gençlerin yanında olduğunu ve gençlerle yol yürüdüğünü ifade eden AK Parti Gençlik Kolları Başkanı İnan; üniversitelerin sadece bilimsel çalışmalara odaklanması gerektiğini ve AK Parti iktidarlarının bunu sağlamak için sayısız adım attığını dile getirdi.

İnan sözlerini şöyle sürdürdü:

“Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan 2002’den bu yana sürdürdüğü mücadele ile gençlerin önündeki barikatları kaldırdı. Üniversite kampüslerini marjinal grupların ve terör örgütlerinin yuvası olmaktan çıkardı. Böylelikle gençlere büyük bir özgürlük alanı sağladı. Bugün Türkiye, üniversitelerde öğrencileri özgüvenle ülkemizin 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine ulaşması adına büyük bir enerjiyle yoluna devam ediyor.”

Zirvede, AK Parti Başkanvekili Binali Yıldırım, AK Parti Başkanvekili Numan Kurtulmuş, AK Parti Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir, AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, AK Parti Genel Sekreteri Fatih Şahin, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank konuşma yapacak.

Program kapsamında, öğrencilerin Millet Kütüphanesi ve Ulucanlar Cezaevi Müzesi’ni ziyaret etmesi planlanan kamp 23 Mart Çarşamba günü sona erecek.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Bir ülkeden daha Filistin kararı! Resmen harekete geçildi
Meral Akşener'den, İmamoğlu ve Yavaş'a hain suçlaması