Gelecek Partisi Genel Başkanı Davutoğlu, Adana’da yaptığı esnaf ziyaretlerinde iki ayrı vatandaşın tepkisiyle karşılaştı. Davutoğlu’na seslenen bir vatandaş “Davanızı satmayacaksınız, Recep Tayyip Erdoğan’a ihanet ediyorsunuz” dedi.

Bir dizi programa katılmak üzere Adana'ya gelen Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, ilk olarak partisinin Adana İl Başkanlığınca merkez Çukurova İlçesi Tellidere Mahallesi'nde düzenlenen açık hava mitingine katıldı. Davutoğlu, mitingin ardından Seyhan ilçesi Pazaryeri Caddesi üzerindeki esnafa ziyarette bulundu. Davutoğlu, gezisi sırasında bir esnaf ile bir vatandaşın tepkisiyle karşılaştı.

"RECEP TAYYİP ERDOĞAN'A İHANET EDİYORSUN"

Esnaf olan bir vatandaşın tepkisiyle karşılaşan Davutoğlu'na daha sonra cadde üzerinden kendisini gören bir vatandaş tepki gösterdi. Davutoğlu'nu davasını satmakla suçlayan vatandaş "Recep Tayyip Erdoğan'a ihanet ediyorsun" dedi. O anlarda vatandaşlar tarafından kaydedildi.

Yorumlar 74 Yorum Var
  • Düşünbey 03.04.2022 16:40
    Yazık oldu.davudogluna...bu kadar birikimi var...ülkeye faydalı olabilirdi ama..........ülke düşmanları ile kol kola.....yakışırdı. ..Halid bin Velid gibi erdiği bile kabul edeceksiniz. ..divanda samimi olduğun belli olacak.......
  • Hakim 30.03.2022 17:22
    Hain güvercin çok yaşamaz
  • Alaattin 30.03.2022 08:11
    Fırıldak davutoglu
  • Busezon 30.03.2022 07:30
    Ektiģini biçersin davitoğlu....sen bu milletin gönlünde davasını satan birisin Döneksin,fırıldaksın
  • yazıcı 29.03.2022 13:33
    He yav he ahmet dağutoğlu akp yi ele geçiremedi chfpk ile iş tuttu nebimi oldu
Daha fazla yorum görüntüle